Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Επίσκεψη Αρχηγού Στρατού Τουρκίας με Δώρα ….. Παραβιάσεων!!

Την ώρα που Τούρκος Α/ΓΕΣ επιθεωρούσε τιμητικό άγημα στην Ελευσίνα την 1.7.09 , 16 τουρκικά μαχητικά παραβίασαν συνολικά 17 φορές τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, (ΕΕΧ).

Πάλι ο Καλός Αρχηγός Στρατού της Τουρκίας ήλθε σαν ….Πρόβατο στη χώρα μας με το Τομάρι του Λύκου του Κακού Αρχηγού της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας!!

Θυμηθείτε ότι το ίδιο συνέβη, την ώρα που ο Έλληνας Αρχηγός του ΓΕΝ βρισκόταν σε επίσημο γεύμα με τον Τούρκο ομόλογό του στην Κωνσταντινούπολη. Τουρκικά μαχητικά πέταξαν 500 μέτρα πάνω από το Αγαθονήσι..

Σημειώστε ότι ο σκοπός του ταξιδιού του Τούρκου Α/ΓΕΣ είναι η Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης!!

Η ελληνική πλευρά έχει μάλλον … Ζαλιστεί από τα τόσα Μέτρα Οικοδόμησης Τουρκικών Διεκδικήσεων στο Αιγαίο, που Βλέπει το Λύκο σαν Πρόβατο.

Τα πράγματα θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν τόσο Τραγικά Σοβαρά…

Θα μας εξηγήσουν Ποτέ το ΥΠΕΞ και το ΥΕΘΑ, τι είδους Μέτρα, (Μη), Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συζητούν με τους Τούρκους;

Συζητούνται, κατά τις επίσημες επισκέψεις, Μέτρα Κατοχύρωσης Δικαιωμάτων της Τουρκίας επί του Αιγαίου, Συμπεριλαμβανομένων Κατοικημένων Ελληνικών Νησιών;

Γιατί επιμένουμε να ανταλλάσσουμε επισκέψεις και μάλιστα σε ανώτατο πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο, αφού δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα και η συμπεριφορά της Τουρκίας κατά τις επισκέψεις αυτές είναι Άκρως Προσβλητική και Ταπεινωτική;

Αυτοί είναι οι «ηγέτες» μας, Απόγονοι του Λεωνίδα; Δεν Ντρεπόμαστε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου