Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Πέφτουν οι … Γνωστές Μάσκες

Το «περιβόητο» site Athens indymedia των «Επαναστατών της Τζαμαρίας» - Αναρχο-Αντεξουσιαστών - Κούκου(λοφορων), λειτουργεί με Δαπάνες Δημοσίου!!

Ο ιστότοπος αυτός, διαφημίζει την «επαναστατική» βία ενάντια στην καταπίεση του κράτους της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Δεν σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας.

Δίδει συμβουλές μεθοδολογίας-διάπραξης ποινικών αδικημάτων, αποφυγής δίωξης στους δράστες και αποτελεί το συντονιστικό όργανο κάθε λογής έκνομων ενεργειών στη χώρα μας.

Συνεργάζεται και συντονίζεται με παρόμοιους ιστότοπους του εσωτερικού και εξωτερικού, για αλληλο-ενημέρωση, αλληλο-υποστήριξη και κοινή δράση.

Όλες αυτές οι «υπηρεσίες» του indymedia παρέχονται από τον …. ΟΤΕ, στα πλαίσια συμβολαίου του με τα ελληνικά πανεπιστήμια για ανάγκες Έρευνας και Εκπαίδευσης!!

Το συγκεκριμένο κεντρικό για την Ελλάδα site έχει έδρα το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο! Υπάρχουν και άλλα παρόμοια site σε άλλα πανεπιστήμια, στον Πειραιά, στην Πάτρα και ουκ έστιν αριθμός αν το ψάξουν καλά.

Ο ΟΤΕ κατήγγειλε την παράνομη χρήση του δικτύου του στην υπηρεσία εθνικού δικτύου έρευνας και τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), με την οποία έχει τη σύμβαση.

Η ΕΔΕΤ, δημόσια υπηρεσία, δηλώνει αναρμόδια! Η κυβέρνηση κάνει την … Πάπια! το ΠΑΣΟΚ τη … Χήνα! Τα ΜΜΕ τον Κινέζο!!

Ο Συνασπισμός της «προόδου» …. Καταγγέλλει την ενέργεια του ΟΤΕ, σαν πλήγμα στην ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης!! Προειδοποιεί ότι «τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν»!!

Κατά τον ΣΥΝ είναι δημοκρατικό δικαίωμα να δίδονται οδηγίες κατασκευής μολότωφ και σαν «μαθησιακά» αντικείμενα να εντάσσονται στα προγράμματα εκπαίδευσης και έρευνας στα ελληνικά πανεπιστήμια!! Αυτή είναι η «Δημοκρατική» Μάσκα του ΣΥΝ.

Και ο Έλληνας, Κορόιδο-Φορολογούμενος, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κάηκαν τα μαγαζιά και οι περιουσίες τους από τις εγκληματικές πράξεις «επαναστατικής δικαιοσύνης» των «νεαρών», ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ΠΛΗΡΩΝΕΙ την Εκπαίδευση τους!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

1 σχόλιο: