Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Αριστ(ερ)οκρατία For Ever!!

Περίληψη από το άρθρο, «Τρομοκράτες και αναρχικοί», του Γ. Μαρίνου στο ΒΗΜΑ της 5.7.09

Η στήλη συνεχίζει και σήμερα να αναφέρεται στο μείζον θέμα της εσωτερικής ασφάλειας, καθώς η τρομοκρατία έχει αποθρασυνθεί πλήρως, αφού αφέθηκε απερισκέπτως να ανασυγκροτηθεί και να οργανωθεί κατά τρόπο που προκαλεί εφιάλτες. Έφθασαν μάλιστα προ τριημέρου να ανατινάξουν το αυτοκίνητο του νέου προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας. Γι΄ αυτό ευχαρίστως διαπιστώνουμε ότι έστω και αργά η πολιτεία λαμβάνει επιτέλους σειρά μέτρων που και την πρόληψη υπηρετούν και την αποτελεσματικότερη καταστολή επιδιώκουν.

Στην αριστεροκρατούμενη Ελλάδα ήταν επόμενο να προκληθεί οργισμένη αντίδραση σε εκείνες τις πλευρές που με πρόσχημα την προστασία ανθρώπινων δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών συντελούν στην ανεμπόδιστη δράση του οργανωμένου εγκλήματος και της επαναστατικής βίας, με συγκλίνουσα μάλιστα δράση. Γι’ αυτό θεωρώ χρήσιμες τις ακόλουθες επισημάνσεις:

Η ενεργοποίηση και ο πολλαπλασιασμός των καμερών προς χρήσιν των αρχών διώξεως του εγκλήματος και ως εργαλείο για ασφαλέστερη δικαστική κρίση ακολουθούν με ασυγχώρητη καθυστέρηση την πρακτική των σημαντικότερων δημοκρατιών. Το ίδιο και η επώνυμη χορήγηση καρτοκινητών και η δημιουργία τράπεζας DΝΑ, ώστε να αποκαλύπτεται ευχερέστερα η ταυτότητα των δραστών κοινών και τρομοκρατικών εγκλημάτων.

Το ότι ενοχλούνται από τα μέτρα κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί είναι φυσικό, αφού όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν δηλωμένη αριστερή ταυτότητα και επαγγέλλονται την επαναστατική βία.

Αριστερή ιδεολογία επικαλούνται και οι βιαιοπραγούντες κουκουλοφόροι και οι ταραχοποιοί φοιτητές που έχουν κάνει κατοχή στα ΑΕΙ εν ονόματι του πανεπιστημιακού ασύλου και καταστρέφουν, δέρνουν, βρίζουν και εμποδίζουν την εφαρμογή του νόμου.

Άλλωστε ακόμη και το πιο συγκρατημένο σήμερα ΚΚΕ συνιστά αναισχύντως ακόμη και μέσα στη Βουλή την απειθαρχία και ανυπακοή, δηλαδή την άρνηση σεβασμού στους νόμους, συμπλέοντας με τους αναρχικούς.

Η βολική εκδοχή ότι οι κουκουλοφόροι αναρχικοί είναι αγνά επαναστατημένα παιδιά της Αριστεράς και της προόδου καταρρέει σήμερα.

Γι΄ αυτό ίσως και το μείζον αυτό θέμα περιθωριοποιήθηκε σχολιογραφικά από τα περισσότερα ΜΜΕ που χαϊδολογούν τους δήθεν μπαχαλάκηδες, μολονότι παλαιότερα κάποιοι δεν δίσταζαν να υπερασπίζονται ακόμη και τους δολοφόνους της «17 Νοέμβρη».

Βλέπετε, η πιο άγρια «Σέχτα» απειλεί πια εξίσου αστυνομικούς και δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου