Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Υπερπτήσεις Τουρκικών F-16 και με… Άδεια!!

Την 22.7.09 στις 16:11 ένας σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών μπήκε στο FIR Αθηνών, νότια της Σάμου. Στις 16:16 δύο F-16 του σχηματισμού αυτού πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι στα 3.000 πόδια, στις 16:18 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι στα 1000 πόδια και στις 16:20 πέταξαν πάνω από τους Φούρνους στα 3.300 πόδια. Εκεί το ένα από τα δύο F-16 έπαθε βλάβη και ….. ζήτησαν άδεια από το ελληνικό αεροπορικό στρατηγείο της Λάρισας να πετάξουν πάνω από την Ικαρία για να επιστρέψουν πιο γρήγορα στην Τουρκία. Η άδεια δόθηκε και οι Τούρκοι αποχώρησαν.

Συνολικά 14 τουρκικά μαχητικά σημείωσαν 13 παραβιάσεις στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο, ενώ έγινε και μια εμπλοκή.

Όπως πάντα, τα ελληνικά μαχητικά δεν πρόλαβαν να αναχαιτίσουν τους Τούρκους εισβολείς πριν προβούν στις υπερπτήσεις…..

Οι Τούρκοι σαν…. Gentlemen περνάνε πάνω από τα «δικά τους» ελληνικά νησιά και στη συνέχεια ζητούν Άδεια να περάσουν πάνω από τα νησιά των Γκιαούρηδων!!

Οι Τούρκοι Καταπατούν καθημερινά τα Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα της Χώρας και η Κυβέρνηση προβαίνει… σε «Σκληρά» Διαβήματα Διαμαρτυρίας, τα οποία οι Επιτήδειοι Γείτονες γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα!!

Έτσι συνεχίζεται η Ατελέσφορη, Αναποτελεσματική, Επικίνδυνη και Πανάκριβη, (Υποτιθέμενη), Προστασία της Εδαφικής Ακεραιότητας της Χώρας…..

Πολύ πιο Αποτελεσματική, Καθόλου Επικίνδυνη και…. Ανέξοδη για την ελληνική πλευρά είναι η Απειλή ή και Χρήση, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, Αντιαεροπορικών και άλλων Όπλων από τα νησιά μας.

Με αυτό τον τρόπο Υπερασπίζεται το Ελληνικό Έδαφος και Μόνο αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνουν οι Τούρκοι.

Ας παρατήσουν οι Έλληνες Στρατηγοί τις φιλίες τύπου «κοκκινοσκουφίτσας» με τους Τούρκους, υπό τους ήχους των «Ζορμπάδων» και των «Ντιρλαντά» και να Κάνουν τη Δουλειά που Ξέρουν, για να μην τους… Φάει ο Κακός Λύκος.

Ας Πάψουν να Μοιράζονται την Ευθύνη της Εθνικής Μιζέριας της Χώρας. Στο κάτω – κάτω, Ούτε σε ένα ….Μουσείο δεν τους Καλούν!!

1 σχόλιο: