Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Βροχή οι…. Σφαλιάρες από Τουρκία!!

Η κυβέρνηση και τα αρμόδια ΥΠΕΘΑ και ΥΠΕΞ, με την Ανεκτικότητα, Υποχωρητικότητα, Χαμηλούς Τόνους, Μη Αποφασιστική Αντίδραση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, έχουν …. Καταφέρει να Πείσουν τους Τούρκους να ανεβάσουν τις ταχύτητες τους και να αναβαθμίζουν καθημερινά ποσοτικά και ποιοτικά τις διεκδικήσεις τους σε βάρος της χώρας μας!!

Η Τουρκία Τώρα:

Α. Ζητά ευθέως συνδιαχείριση του Αιγαίου
, ως απάντηση στο ελληνικό διάβημα για τις υπερπτήσεις, δια του εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ Μπουράκ Οζούγκεργκιν την 15.7.09.

Β. Έπειτα από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δημοσιεύει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την άδεια ερευνών για πετρέλαιο στην κρατική τουρκική εταιρεία πετρελαίου ΤΡΑΟ στην ελληνική και κυπριακή υφαλοκρηπίδα, με το ερευνητικό σκάφος «Ντογκόζ Εϊλούλ ΙΙ». Η περιοχή ερευνών εκτείνεται από τα βόρεια της νήσου Κω, Ρόδο, μέχρι τα νότια της Αττάλειας.

Γ. Το ερευνητικό σκάφος «Ντογκόζ Εϊλούλ ΙΙ», πραγματοποιεί έρευνες τις δύο τελευταίες μέρες 16-17/7/09 από την περιοχή του Τσεσμέ μέχρι την θαλάσσια περιοχή βόρεια της Ρόδου, στο κόλπο του Αδραμυτίου.

Δ. (Ξανα)Στέλνει ένα σχηματισμό 4 τουρκικών F-16 να κάνει «βόλτα»-υπερπτήση πάνω από τις…. Στέγες των κατοίκων του Αγαθονησίου χθες, 17.7.09 στις 12:27.

Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρ. Δελαβέκουρας, διαπιστώνει ότι στις τουρκικές έρευνες περιλαμβάνονται περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σημειώνει ότι αυτό ….. αντιβαίνει στο Δίκαιο της Θάλασσας, ανακοινώνει ότι ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα…. Επικοινώνησε με το τουρκικό ΥΠΕΞ και ότι το ΥΠΕΞ θα ….. Συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και να….. Προασπίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Έχουμε πει κι άλλες φορές ότι αν δεν αντιμετωπιστούν αποφασιστικά οι τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος της χώρας μας με απειλή ή και χρήση στρατιωτικών μέσων, οι Τούρκοι:

Ούτως ή άλλως θα μας αναγκάσουν να αντιδράσουμε στρατιωτικά σε μια ακόμα μείζονα πρόκληση-διεκδίκηση, που δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη χώρα μας. Αν γίνει αυτό, οι Τούρκοι έχουν το πλεονέκτημα αιφνιδιασμού, γιατί διαλέγουν Τόπο και Χρόνο!!

Εκτός….. αν υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που θα παραχωρήσει στους Τούρκους ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο… περιλαμβανομένων και κατοικημένων νησιών μας.

Ας ανακτήσουν την Πρωτοβουλία των Κινήσεων οι μακάριοι και … χαλαροί ταγοί μας, πριν είναι Πολύ Αργά!!

1 σχόλιο:

  1. Ξυπνηστε αχρηστοι προδοτες πολιτικοι που ξερετε να πουλατε τσαμπουκα μονο στον ανυπερασπιστο λαο και κανετε τις κοτες απεναντι στους βρωμοτουρκους. Ξυπνηστε γιατι θα ερθει η ωρα που θα σας κρεμαμε στις πλατειες ανικανα καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή