Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σ(Φ)Υ.ΡΙΖ.Α (Αδιάφορα) ΚΚΕ-ΠΑ(ΠΙΑ)ΜΕ κ Άλλες (Αλλήθωρες) Αριστερές Δυνάμεις

Το Δεκέμβριο του 2008 κάηκε και λεηλατήθηκε η Αθήνα, καθώς και αρκετές άλλες πόλεις της χώρας με αιτία το θάνατο ενός 15χρονου ελληνόπουλου ….

Επί ένα μήνα, με ηθικούς αυτουργούς, τους πρωταγωνιστές της «κοινωνικής ευαισθησίας» τις αριστερές προ(σ)οδευτικές δυνάμεις, συνεπικουρούμενες από τα ΜΜΕ(ξαθλίωσης) και με εκτελεστικό βραχίονα τους Κούκου(ανεγκέφαλους), συνεχίζονταν η αναρχία, το χάος και η καταστροφή.

Καθημερινές διαδηλώσεις, κατέληγαν σε καταστροφές, καταστημάτων, αυτοκινήτων, δημοσίων κτιρίων, κατειλημμένων σχολείων μέχρι και….. πετροβολισμών αστυνομικών τμημάτων «αγανακτισμένων» μαθητών δημοτικού!!! (με συνοδεία των «δασκάλων» τους).

Μάρτιος 2010 ένα 15χρονο αφγανόπουλο διαμελίζεται από βόμβα αριστεριστών τρομοκρατών, ένα ενδεκάχρονο κοριτσάκι, η αδελφή του, τραυματίζεται σοβαρά και η μάνα τους και αυτή τραυματίας σε κατάσταση σοκ.

Οι υπερδραστήριοι της κοινωνικής ευαισθησίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των υπερασπιστών των μεταναστών, αριστερές «προοδευτικές» δυνάμεις εκδίδουν... δηλώσεις «καταδίκης» του συμβάντος.

Ούτε μια διαδήλωση κατά της ωμής (αναρχο- αντεξουσι-αριστερής) τρομοκρατίας....

Ούτε μια κατάληψη έστω... μουσικού γυμνασίου από τους «αυθορμήτως?? εξεγερθέντες» μαθητές του Δεκέμβρη….. Έστω για τα μάτια του κόσμου!!!

Γιατί κρύβονται τώρα οι "ηγέτες" της «εξέγερσης» του Δεκέμβρη, Τσίπρας και Αλαβάνος;;

Το ΠΑΜΕ έγινε ΔΕΝΠΑΜΕ;;

Καμαρώστε τα Δέρματα (της επιλεκτικής βίας και ευαισθησίας) της Αριστεράς!!

Οι ίδιοι οι άνανδροι δολοφόνοι τρομοκράτες πυρήνες της φωτιάς (της πίπας)- φράξια μηδεν(παπαρ)ιστών, αποποιούνται των ευθυνών και δηλώνουν με άλλο όνομα οργάνωσης ότι ήταν ατυχές γεγονός.

Από εδώ και πέρα οι αναρχο-αντεξουσι-αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις επιτελούν και «φιλανθρωπικό» έργο.

Αποτρέπουν τους ρακοσυλλέκτες να ψάχνουν τα σκουπίδια, προφυλάσσοντας τους από ……αρρώστιες!!

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΜΕ όπου γουστάρουμε και Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ Επιλεκτικά και Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή