Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Το (UF)Όραμα του ΚΚΕ!!

Το ΚΚΕ ξέρει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, αλλά ακολουθεί την τακτική της «Πύλης του Ουρανού».

Το 1997, τριάντα εννιά μέλη μιας καλιφορνέζικης αίρεσης αυτοκτόνησαν. Πίστευαν ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν πριν από την «ανακύκλωση» της Γης, που θα γινόταν το 2000.

Σύμφωνα με το σχέδιό τους, μετά θάνατον θα έμπαιναν σε ένα διαστημόπλοιο το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην ουρά του κομήτη Hale Bopp, που περνούσε εκείνη τη χρονιά δίπλα από τη Γη. Ο κομήτης θα έσερνε το εξωγήινο σκάφος μαζί με τα μέλη της αίρεσης στο Διάστημα.

Κατά τον ίδιο τρόπο το ΚΚΕ ξέρει ότι τα ταμεία είναι άδεια, αλλά παλεύει για την αυτοκτονία της χώρας ώστε να επιτευχθεί η «ανακύκλωση» του συστήματος.

Η στρατηγική του βασίζεται στην επιθυμία για μεγιστοποίηση της μιζέριας του λαού.

Αν δεν περάσουν τώρα αυτά τα μέτρα, η χώρα δεν θα μπορέσει να δανειστεί.

Αν δεν μπορέσουμε να δανειστούμε, το κράτος δεν θα καταφέρει να πληρώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις.

Αν δεν πληρώσει, θα έχουμε κοινωνική έκρηξη.

Τότε, όλοι θα μπουν στο κόκκινο διαστημόπλοιο που βρίσκεται στην ουρά του κομήτη και θα γίνει η μεγάλη σοσιαλιστική επανάσταση την οποία περιμένουν ένα αιώνα τώρα.

Ετσι, θα γίνει εφικτός ο «άλλος κόσμος», αυτός που προπαγανδίζουν οι συνοδοιπόροι του ΚΚΕ στον παραλογισμό, δηλαδή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόβλημα, βέβαια, δεν είναι το ΚΚΕ. Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κάποιος από ένα κόμμα που πιστεύει ότι ο καπιταλισμός πέθανε, αλλά ο Στάλιν ζει;

Πιστεύουν πραγματικά ότι με την κατάληψη των υπουργείων θα μπορέσει η χώρα να δανειστεί για να πληρώσει συντάξεις;

Θεωρούν ότι με απεργίες θα φιλοτιμηθούν ή θα φοβηθούν οι κερδοσκόποι και θα ρίξουν τα spreads;

Μπορεί κραυγάζοντας στη Σταδίου να μας δανείσουν για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις;

Από το άρθρο, «Η Πύλη του Ουρανού και τα δανεικά», του Πάσχου Μανδραβέλη στην Καθημερινή 6.3.10.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο τα UFO μπορεί να υποστηρίζουν κκε στην εποχή μας. Ας ρωτήσουν Ρώσους, Πολωνούς κλπ αν θέλουν να ξανακούσουν για κομμουνισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή