Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η Ελλάς Χάνεται και το ΑΣΕΠ………Διορίζει!!


Τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, θα αποδειχθούν ανεπαρκή αν δεν ενταχθούν σε ένα σοβαρά μελετημένο σχέδιο που θα έχει τρεις κυρίως στόχους:

- Τη δραστική συρρίκνωση του κράτους, της γραφειοκρατίας, της κομματοκρατίας και της σπάταλης διαχείρισης του χρήματος των φορολογουμένων.

- Την άρση κάθε εμποδίου και την παροχή κάθε κινήτρου για την ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων και ιδιωτικών επενδύσεων και

- Να τεθεί τέρμα στην ατιμωρησία στην οποία συμβάλλουν από κοινού η διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία και η δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση, και η σχεδόν σε παράλυση τελούσα Δικαιοσύνη, εξαιτίας κυρίως της νομοθεσίας, που προνοεί και για την ουσιαστική ατιμωρησία.

Οι ευθύνες του πολιτικού κόσμου της χώρας, ο οποίος βαρύνεται και με την εγκληματική υπερχρέωση της χώρας, επιβάλλουν εθνική συνεννόηση τουλάχιστον των δύο μεγάλων κομμάτων, γιατί ΠαΣοΚ και ΝΔ είναι λίγο- πολύ συνυπεύθυνα για το σημερινό αδιέξοδο.

232 υπάλληλοι της Βουλής μονιμοποιήθηκαν σκανδαλωδώς εν μέσω κρίσης και ενώ η Κυβέρνηση εξαγγέλλει μείωση του δημόσιου τομέα.

Στην έγκριση 2.402 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου προχώρησε την περασμένη εβδομάδα το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) σε φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Σημειώνεται ότι το ΑΣΕΠ συνεχίζει την επεξεργασία των αιτημάτων των φορέων, καθώς μέχρι σήμερα έχει ανάψει πράσινο φως για την πρόσληψη 23.212 ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου σε 750 φορείς, ενώ τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή έχουν ξεπεράσει τις 40.000.

Εμπρός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΔΗΜΟΣΙΟ, (κι ας βουλιάζουμε στη χρεοκοπία), το Ανώτατο Συμβούλιο Επιφανών Παπατζήδων (ΑΣΕΠ) σας Χαιρετά!!

Σε ποιο κράτος ανήκει το ΑΣΕΠ?????? Στο ίδιο της Βουλής, Εσύ μας Οδηγείς!!

Κατά τα άλλα μας φταίνε οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και οι…..Μαμελούκοι!!!

Στοιχεία και από τα άρθρα:
«Σύμπραξη των δύο κομμάτων», (ΤΟ ΒΗΜΑ Γιάννης Μαρίνος 7.3.10).
«ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ 2.402 θέσεις με συμβάσεις έργου (ΤΑ ΝΕΑ 8.3.10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου