Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Επιβλαβής Διέλευση και Άλλες (Τουρκο)Ιστορίες

Η Τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep ξεκίνησε από τον ναύσταθμο του Αksaz στην Μαρμαρίδα και έφτασε χθες, ημέρα Κυριακή!! 28.2.10 στο Σούνιο, το Λαύριο, το Πόρτο Ράφτη, την Ραφήνα και την Άνδρο!

Κάποια «πουλάκια» λένε ότι οι Τούρκοι έχουν ξανακάνει τέτοια ταξιδάκια αναψυχής αλλά δε δημοσιοποιούνται.

Στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε η αβλαβής διέλευση μιας τουρκικής φρεγάτας που κινείται βόρεια της Άνδρου και παρακολουθείται διακριτικά (sic) από ελληνική πυραυλάκατο.

Η «αβλαβής διέλευση» κάθε άλλο παρά αβλαβής ήταν, γιατί η τουρκική φρεγάτα δεν τήρησε κανένα κανόνα της αβλαβούς διελεύσεως.

Έκανε «κρουαζιέρα» στο Αιγαίο και στην Αττική??!! εντός ελληνικών χωρικών υδάτων με τα οπλικά της συστήματα ενεργοποιημένα!!!

Συγχαρητήρια στους απογόνους του Θεμιστοκλή!!

Στις 23.2.10 οι Τούρκοι με 79 εκπομπές από το ραντάρ του Τσανάκαλε προειδοποίησαν λιθουανικό ελικόπτερο που πετούσε στα πλαίσια της FRONTEX εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου στον άξονα Αλεξανδρούπολης-Σουφλίου ότι πρέπει να απομακρυνθεί γιατί πλησιάζει στον τουρκικό εναέριο χώρο!

Η θρασύτητα της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο, διότι στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε ούτε καν ελληνικό FIR, αλλά Εθνικό Εναέριο Χώρο!!

Οι Τούρκοι βέβαια τα κάνουν αυτά, γιατί ……Παίζουν εν ου παικτοίς!!

Οι «παίκτες», τα πολιτικά μας ανθρωπάκια, προσπαθώντας να «συμμαζέψουν» το χρεοκοπημένο κράτος που αυτοί δημιούργησαν, δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την Εθνική μας Αξιοπρέπεια.

Στις 18.2.10 δύο ζεύγη τουρκικών F-16) μπήκαν θρασύτατα στο δεσμευμένο Πεδίο Βολής Άνδρου ακριβώς στα ύψη που εκτελούσε αντιαεροπορικές βολές η ελληνική φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟ.

Οι βολές διακόπηκαν για να μην….. καταρριφθούν τα τουρκικά μαχητικά και προφανώς για να μπορέσουν, (οι Τούρκοι) να αξιολογήσουν τις επιδόσεις των γκιαούρηδων!!

Και η «ρουτίνα» των τουρκικών «αεροπορικών εκδρομών» στο Αιγαίο την περασμένη εβδομάδα 22-26/2/2010:

14 σχηματισμoί από 64 τουρκικά αεροσκάφη, προέβησαν σε 11 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 16 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου.

Και μια είδηση «υψηλού ελληνικού περιβαλλοντολογικού αισθήματος» και υψηλής παραφροσύνης:

Με την από 18.1.2010 απόφαση της αντινομάρχου Βοιωτίας διατάχθηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), καθώς δεν έχει εφοδιαστεί με άδεια διαχειρίσεως επικίνδυνων αποβλήτων!!

Όμως όπως υποστηρίζει η ΕΑΒ, η έλλειψη της άδειας διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων οφείλεται στην διετή καθυστέρηση της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Περιβάλλοντος να εκδώσει την τροποποίηση της εγκρίσεως περιβαλλοντικών όρων της ΕΑΒ!!

Τέτοια και άλλα κωμικοτραγικά βλέπουν οι Τούρκοι και τρώνε τα νύχια τους με ποιες προκλήσεις θα τη βγουν στους παρηκμασμένους ραγιάδες και τι πρέπει να σκαρφιστούν για να πετσοκόψουν τη χώρα μας.

Θα ρωτήσει κάποιος «ειρηνόφιλος» και συ τι προτείνεις?? Ας ανατρέξει ο Έλληνας αυτός σε παλαιότερες αναρτήσεις σχετικές με τουρκικές προκλήσεις.

Η Ελλάδα μικρή χώρα ήταν και το 1940, αλλά είχε Εθνική Αξιοπρέπεια!!

Στοιχεία από ΓΕΕΘΑ και defencenet.gr.

1 σχόλιο: