Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Το Δίκιο της…….(Κουκου)Βαριοπούλας


Εικόνα πόλης παραδομένης σε μανιακούς βανδάλους για πολλοστή, μέσα σε ένα χρόνο, φορά. Τσακισμένες βιτρίνες, θρυμματισμένες ορθομαρμαρώσεις.

Σπασμένα με βαριοπούλες και τα λευκά μαρμάρινα σκαλοπάτια στην Τράπεζα της Ελλάδος. Έμειναν άθικτα στα χρόνια της ξενικής κατοχής, στον εφιάλτη της εμφύλιας μέσα στην πόλη διαπάλης.

Και τσακίστηκαν ανεμπόδιστα με «εδραιωμένη» πια σήμερα τη «δημοκρατία»(!) από μια χούφτα ψυχανώμαλους που μπορούν, όποτε θέλουν, να καταλύουν το έννομο κράτος.

Είναι φανερό ότι οι λειτουργοί του κράτους έχουν λόγους να μη θέλουν την επιβολή των νόμων, να αρνούνται να προστατέψουν τους πολίτες από την ψυχανωμαλία των βανδάλων.

Μέρα εργάσιμη και τα καταστήματα σχεδόν όλα κλειστά, με κατεβασμένα ρολά έκτακτης θωράκισης, το ίδιο και όλες οι τράπεζες. Κλειστά ώς και τα περίπτερα, φευγάτοι ακόμη και οι κουλουρτζήδες.

Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να εμφανιστεί καινούργιο κύμα των μανιακών κουκουλοφόρων, με τις βαριοπούλες και τους μυτερούς σιδερένιους λοστούς, για την ηδονή της καταστροφής και του πλιάτσικου.

Η ψυχανωμαλία αφήνει παντού και γραπτή τη σφραγίδα της: Συνθήματα με σπρέι απίστευτης λεκτικής ένδειας, ωσάν να θέλουν να αποδείξουν ότι τα ελλαδικά σχολειά παράγουν μόνο «λειτουργικώς αναλφαβήτους».

Αλλά γιατί αυτή η άνευ όρων παράδοση του κράτους στις ορέξεις βίας και στον κρετινισμό των περιθωριακών;

Μα επειδή η βία, ο κρετινισμός, η ανομία στη χώρα μας έχουν τεθεί υπό την άμεση προστασία των «προοδευτικών» πολιτικών δυνάμεων και κάθε αντίρρηση, διαμαρτυρία, απαίτηση αντίστασης στην κτηνωδία στιγματίζεται αμέσως σαν «συντηρητική», «σκοταδιστική», «ακροδεξιά» προκατάληψη.

Από το άρθρο, «Σπείραμε με την ψήφο μας αυτοκαταστροφή», του Χ. Γιανναρά στην Καθημερινή 21.3.10


Προς δόξα του εγκληματικού παραλογισμού του κράτους η τωρινή κυβέρνηση καταθέτει δια του Υπουργού (Κουκου)Δικαιοσύνης, (διότι ήταν προεκλογική εξαγγελία του ΠΑΣΟΚ!!), εντός ολίγου τροπολογίες:


- Για να μην αποτελεί πλέον αδίκημα η χρήση της κουκούλας.

- Για την απαγόρευση λειτουργίας των καμερών στους δημόσιους χώρους.


Κουκου-Παιδιά Σηκωθείτε και Bγείτε στους Δρόμους,

Κουκούλες (Ξανά)φορέστε με Βαριοπούλες στους Ώμους, Μολότοφ στα Χέρια....

Μπάτε Κούκου-Σκύλοι Αλέστε και Αλε(Σπα)στικά μη Δώσετε!!

1 σχόλιο:

  1. Ο κουκουΧρησοχοίδης νομίζει ότι θα λήξει το φαινόμενο με την κατανόηση των "παιδιών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή