Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

..Μπαχαλοκράτος


Η απόλυτη ντροπή παράδοσης, (ούτως ή άλλως ενός μη) κράτους, η.. ικανοποίηση του.. αιτήματος «μετάθεσης» στις φυλακές Κορυδαλλού του κρατουμένου (διεθνούς δράσης με τρομοδέματα και σε ευρωπαίους αξιωματούχους) τρομοκράτη Γιαγτζόγλου και από τύχη μη δολοφόνου του βαριά τραυματισθέντος πρώην πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου από τρομοδέμα του εν λόγω.. κυρίου εγκληματία.
Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από μπαράζ βανδαλισμών/καταστροφών, (και απειλών για γενίκευση τους και με αιματηρά επεισόδια), στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις κουκουλοφόρων αριστεροαναρχοτρομοκρατών συντρόφων υποστηρικτών του υπό.. μετάθεση Γιαγτζόγλου.
Έπειτα από την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, (πρώτος νόμος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – απαίτηση.. κράτους Εξαρχείων), την κατάργηση της ομάδας Δέλτα, (εντολή νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στον υφιστάμενο της «στρατηγό» ΤΘ ), τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλάκισης βαρυποινιτών, (που συνέχιζαν τις δολοφονίες), την αλλαγή του νόμου αδειών καταδίκων για να παίρνει άδειες ο αμετανόητος αρχιδολοφόνος (11 ανθρώπων) της 17Ν Κουφοντίνας, τώρα και.. ευνοϊκές μεταθέσεις τρομοκρατών!
..Πανέτοιμη η Ελλάς για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής με εμπροσθοφυλακή τους κουκουλοφόρους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου