Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η Προπαγάνδα των.. Σήριαλ


Η Τουρκία χρησιμοποιεί τον κινηματογράφο ως κατ’ εξοχήν μέσο προπαγάνδας εξυπηρέτησης στόχων εξωτερικής πολιτικής. Τα τούρκικα έργα και σήριαλ (υποτίθεται ότι) είναι πολιτιστικά προϊόντα (προβάλλοντας γλώσσα – έθιμα - παραδόσεις) των Τούρκων, στην ουσία όμως εξωραΐζουν την πραγματικότητα της Ανατολίας (πραγματικής Τουρκίας) και παραποιούν την ιστορία.
Στην παραγωγή τους (με οδηγίες) επεμβαίνει και ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν. Τα «πολιτιστικά» αυτά προϊόντα πλασάρονται φθηνά (ιδίως στις βαλκανικές και αραβικές χώρες) με τον απαράβατο όρο να μην μεταγλωττίζονται (για ευνόητους λόγους). Η φαλιρισμένη Ελλάς έχει πλημμυρίσει από τέτοια προπαγανδιστικά κατασκευάσματα και ο «σοφός» λαός φαίνεται είναι ενθουσιασμένος από την.. «αρχοντιά» των μεμέτηδων.
Μπορεί η Ελληνίδα και ο Έλληνας να βάλει ένα τέρμα στην θέαση των τούρκικων σήριαλ και να πάψει έτσι να.. επιδοτεί την χονδροειδή προπαγάνδα των Τούρκων του Ερντογάν, που επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος και έχει κρατούμενους σε φυλακές υψίστης ασφαλείας δύο Έλληνες στρατιωτικούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου