Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΕΛ.ΑΣ (Ελληνική Αστυνομία)….. Βουγιο-Κουράκη

Την 6.12.09 μεταξύ των 200 συλληφθέντων αναρχικών στην Θεσσαλονίκη ήταν και τα 3 παιδιά του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Τάσου Κουράκη.

Ο Κουράκης, με την επίσης βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λίτσα Αμμανατίδου ζήτησαν από τον, εκ του Συνασπισμού προερχόμενο υφυπουργό Προστασίας του Α(Πο)λίτη Σπύρο Βούγια, να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες.

Ο υφυπουργός έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα «παιδιά», κι ας είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω με βόμβες μολότοφ.

Θα ακούσετε στο αναρτημένο βίντεο τον κ. Βούγια να λέει στην αστυνομική συντάκτρια του «Σταρ» ότι απελευθέρωσε τους συλληφθέντες για να μην υπάρξουν περισσότερα επεισόδια!!

Επίσης θα ακούσετε τον Κουράκη να δηλώνει πως είναι υπερήφανος που τα παιδιά του συμμετέχουν στις διαδηλώσεις των αναρχοαυτόνομων.



Η διαφορά φυσικά των «αγωνιζόμενων» παιδιών του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α από τους υπόλοιπους «επαναστάτες» είναι ότι αυτοί έχουν πατέρα βουλευτή του (από)κόμματος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αυτοί είναι οι «γενναίοι» επώνυμοι (τ)συριζο-«επαναστάτες». Οι υπόλοιποι σύντροφοι (τ)συριζο-«επαναστάτες» συνεχίστε το ευάρεστο μπαχαλο-καταστρεπτικό σας έργο και κάποιοι από εσάς, (χωρίς γλείψιμο), τι να κάνουμε θα συλλαμβάνεστε.

Ο υφυπουργός Βούγιας καθιέρωσε, (με τη νέα διακυβέρνηση), ένα καινούργιο ρουσφέτι:

Απελευθέρωση συλληφθέντων. Συγχαρητήρια!!!

1 σχόλιο: