Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ελλάς σε Ολική Παράκρουση 2


Επιτέλους, τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι γύρω από την πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών δεν έχουν άσυλο!!

Χθες 7.12.09 με επίσημο έγγραφό του Πανεπιστήμιο Αθηνών ζήτησε από την Αστυνομία οι πεζόδρομοι δίπλα από την Πρυτανεία να είναι ελεύθεροι για το κοινό!!

Είναι η πρώτη φορά από την μεταπολίτευση που διευκρινίζεται(?!) από πανεπιστημιακούς ότι οι δρόμοι, πεζόδρομοι και πεζοδρόμια δεν περιλαμβάνονται στο άσυλο (ανιάτων εγκεφάλων)!!

Πάντως και μ’ αυτή την ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται αν τα σκαλάκια και τα προπύλαια, που οδηγούν στην είσοδο δεν έχουν .....άσυλο.

Τα τηλεπαράθυρα ιδιαίτερα χθες άναψαν από τους φλογερούς λόγους των υπερασπιστών αριστερο-παρακμιακών-διανοητών της «κατάκτησης» του ασύλου.

Υπερασπίζονται την ασυλία των ακροαριστερο-αναρχο-αντεξουσιαστών κούκου(λοφόρων), που έχουν ορμητήριο το «άσυλο» για κάθε λογής κακουργηματικές πράξεις.

Οι εν λόγω κούκου-διάφοροι, φασιστικά, απαγορεύουν οποιαδήποτε εκδήλωση-ομιλία-συζήτηση-σεμινάριο στους χώρους των πανεπιστημίων, που έρχεται σε αντίθεση με την δική τους ιδεολογία.

Έτσι αντιλαμβάνονται την ελευθερία έκφρασης οι φασιστο-κούκου και είναι αυτή, που με το «άσυλο» υπερασπίζονται οι παρακμιακοί πανεπιστημιακοί πατέρες…

Το ελληνικό παράδοξο:

Σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, ενώ εντός του «ασύλου» των πανεπιστημίων δεν μπορεί!!

Ελλάς = Helas (γαλλιστί) = Αλίμονο.

Βλέπε σχετική ανάρτηση «Άσυλο Ανιάτων Εγκεφάλων» της 2.Απρ.09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου