Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ελλάς σε Ολική Παράκρουση


Ο άδικος χαμός ενός 15χρονου γίνεται αφορμή να καεί η Αθήνα και άλλες επαρχιακές πόλεις από αριστερο-αναρχο-αντεξουσιαστές κούκου(λοφόρους), το Δεκέμβριο του 2008.

Ο αστυνομικός, ο υπεύθυνος για το θάνατο του, πριν τη δίκη του χαρακτηρίζεται στυγερός δολοφόνος από υπουργούς και αξιωματούχους της πολιτείας, τραβώντας το χορό των υπερδικαστών σε όλη τη χώρα.

Τα ΜΜΕ, με κυρίαρχη την τηλεόραση, σε μια πρωτοφανή πλειοδοσία ανευθυνότητας βάλλουν κατά της κυβέρνησης, του κράτους και της έννομης τάξης και στην ουσία υποδαυλίζουν τις ταραχές.

Ένα χρόνο μετά η αριστερο-σαπιο-κουλτούρα επιχειρεί να «καθιερώσει» το τραγικό αυτό γεγονός ως επέτειο.

Οργανώνονται «επετειακές» διαδηλώσεις – πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια ενάντια στην κρατική βία της….. Δικτατορίας του Ελλαδιστάν…

Οι κούκου Ελλάδος με τη συμπαράσταση των κούκου εξωτερικού βρίσκουν άλλη μια ευκαιρία να ασχοληθούν με το ευάρεστο έργο των καταστροφών, των εμπρησμών και των λεηλασιών.

Το κτίριο της πρυτανείας στην Πανεπιστημίου καταλαμβάνεται, (συμβαίνει πάλι σήμερα 6.11.09) από έφοδο ομάδας «νε(υρασθενικ)(αρ)ών» οι οποίοι αποκαθηλώνουν την ελληνική σημαία και τοποθετούν στη θέση της τη σημαία των αναρχικών.

Αστυνομία και εισαγγελείς παραμένουν θεατές της παραβίασης της πόρτας της πρυτανείας και του σοβαρού τραυματισμού του πρύτανη από τους εισβολείς κούκου, γιατί και το πεζοδρόμιο στο πανεπιστήμιο έχει….. Άσυλο!!

Οι ακαδημαϊκοί «πατέρες», (πρυτάνεις, καθηγητές πανεπιστημίων κλπ), ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να κατέλθουν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της τρομοκρατίας, έπειτα και από τη μαζική δολοφονική απόπειρα αστυνομικών, δεν το κάνουν γιατί, ψιλο-εκβιάζονται από τους κούκου των πανεπιστημίων.

Το τομάρι τους αξίζει να «διακινδυνεύει» όταν τάσσονται ενάντια στην «κρατική βία», αλλά αλλάζουν πάνες όταν μέσα στο «άσυλο» τους αγριοκοιτάζουν οι κούκου!!

Οι ζωές των αστυνομικών είναι αμελητέες και αναλώσιμες στο βωμό της δημοκρατίας της παρακμής, του ξεπεσμού και της κατάντιας.

Και η σιωπηλή πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε ρόλο χρήσιμου ηλίθιου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου