Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ελλάς σε Ολική Παράκρουση 3


Η κατάντια των πανεπιστημίων άρχισε από τον «περίφημο» νόμο του «εθνοσωτήρα» Ανδρέα το 1982, που έχει μέχρι σήμερα ως συνέπεια ένα άρρωστο σύστημα διαπλοκής μεταξύ καθηγητών - κομματο-φοιτητών - κομμάτων.

Ο πρύτανης έχει ανάγκη τους κομματο-εγκάθετους φοιτητές για να εκλεγεί, ο φοιτητής τον κομματο-εγκάθετο συμφοιτητή του για να περάσει κανένα μάθημα, οι καθηγητές φοβούνται τα κομματόσκυλα-φοιτητές-κούκου για να μην τους δείρουν και ο φαύλος κύκλος της μετριότητας και των αχρήστων συνεχίζεται…..

Η αριστερά της παρακμής και της παράκρουσης αντιστέκεται στο «αστυνομικό κράτος» του «τρόμου» και της καθημερινής «παραβίασης» των ατομικών δικαιωμάτων, ακριβώς όπως έκαναν οι πρόγονοι της στο καθεστώς Στάλιν!!

Τα κόμματα της παρακμιακής αριστεράς δια των αρχηγών και στελεχών τους καταγγέλουν την «αυθαίρετη εισβολή των δυνάμεων καταστολής» στα στέκια «νεαρών»….

Το Ρεζάλτο, εργαστήριο κατασκευής μολότοφ στο Κερατσίνι, το θεωρούν εναλλακτικό οικολογικό workshop!!

Στο Ρεζάλτο τα «παιδιά», έκαναν συλλογή από εκατοντάδες μπουκάλια μπύρας για….. ανακύκλωση. Είχαν και δοχεία με εύφλεκτα υλικά και στουπιά για να τα «καθαρίσουν», να τα παραδώσουν καθαρά και μάσκες για να μην τους πειράξουν οι αναθυμιάσεις… κατά τον καθαρισμό!!

Συγχαρητήρια στον αντιπρόεδρο της Βουλής, που τα φυντάνια του ηλικίας περί τα 30 χρόνια, «φοιτητές» έχουν οικολογικές ευαισθησίες καθαρισμού μπύρας στο ρεζάλτο….

Ερωτούν την «προοδευτική» αριστερά στην Ελλάδα:
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια και απαντά: Σκύλος!!
Έτσι και οι μολότοφ βαφτίζονται κενά συσκευασίας….

Αναβρασμό στους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς προκάλεσε η πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της Νομικής Σχολής για μέτρα φρούρησης, απομάκρυνση των εξωπανεπιστημιακών από τους χώρους της και είσοδο ύστερα από επίδειξη ταυτότητας.

Oι ανεγκέφαλοι «επαγγελματίες φοιτητές» της Σχολής, εκτιμώντας ότι η πρόταση οδηγεί σε περιστολή του πανεπιστημιακού ασύλου, αποφάσισαν καταλήψεις, ενώ τους συμπαρίστανται με καταλήψεις άλλοι ανεγκέφαλοι «επαγγελματίες-φοιτητές» από άλλες σχολές στο Πολυτεχνείο Αθήνας και το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης.

Οι φασιστοειδείς «προοδευτικοί φοιτητές» της Νομικής και «πανεπιστημιακοί», αντιδρούν στο μέτρο ελέγχου ταυτότητας για είσοδο στις σχολές, γιατί θέλουν τα πανεπιστήμια να είναι ένα ατελείωτο, διαρκές μπάχαλο.

Το άκρως λυπηρό γεγονός είναι η σιωπή και η αδράνεια της μεγάλης πλειοψηφίας των φοιτητών και η ανοχή τους προς την ισχνή αντιδημοκρατική μειοψηφία που τους επιβάλει την αμάθεια, την απαξίωση και την καταστροφή.

Και οι «αυθόρμητες πανεκπαιδευτικές πανσπουδαστικές» διοργανώσεις πορειών και διαδηλώσεων συνεχίζονται ενάντια στην…. Τύφλα τους.

Καλό Πτυχίο (στις) Μολότοφ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου