Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Στάλιν Ζεις Εσύ μας Οδηγείς!!


Μπορεί το Τείχος του Βερολίνου να έπεσε στον μεγάλο σεισμό του 1989, τα ντουβάρια όμως στη σκέψη που μεθοδικά έφτιαξε το ΚΚΕ όχι μόνο παραμένουν όρθια, αλλά χτίζονται και νέα.

Έτσι, την περασμένη Δευτέρα (9.11. 2009) σωματώδεις μπράβοι του ΚΚΕ έστησαν ένα ανθρώπινο τείχος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, απαγορεύοντας την είσοδο σε ομιλητές και καλεσμένους μιας εκδήλωσης -του ιδίου του πανεπιστημίου- για τα 20 χρόνια από την πτώση του Τείχους.

Την ίδια ώρα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας φιλοξενούσε σε διαφορετική αίθουσα εκδήλωση, που διοργάνωσε το ΚΚΕ για την 68η επέτειο από την ίδρυση του ΕΑΜ και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Και ιδού ο παραλογισμός του ασύλου: οι εξωπανεπιστημιακοί μπράβοι του ΚΚΕ εκδίωξαν τους πανεπιστημιακούς από το πανεπιστήμιο! Το πιο αστείο; Η πρυτανεία δεν εξέδωσε καν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το τείχος που χτίστηκε εντός του ΑΕΙ.

Σχόλιο:

Οι δυναμικές πληρωμένες μειοψηφίες κάνουν καλά τη δουλειά τους, το συντεταγμένο κράτος παραμένει…. Ασύντακτο, οι επιλεκτικά λαλίστατοι αριστεροκουλτουριάρηδες υπέρ του ασύλου (ανιάτων) των πανεπιστημίων Μούγκα και ο λαός, η σιωπηλή πλειοψηφία, κοιμάται…. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Από το άρθρο, «το τείχος του ΚΚΕ», του Πάσχου Μανδραβέλη στην Καθημερινή 14.11.09.

1 σχόλιο:

  1. Η κυρία Στάλιν στην κοσμάρα της και τα πρόβατα που την ακολουθούν περιμένουν τη "σφαγή" τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή