Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ιστορίες για (Έλληνες) Αγρίους !!


Στο Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπό την προεδρία του καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη, συμφώνησαν στην κατάργηση της βαθμολογικής βάσης του 10 για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ύστερα από πρόταση της ΓΣΕΕ.

Η ΓΣΕΕ κατά τα άλλα ζητά....ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης και....μείωση του αριθμού των εξεταζομένων μαθημάτων!!

Η κατάργηση της βάσης του 10 ήταν προεκλογική εξαγγελία του «αξιοκρατικού» ΠΑΣΟΚ.

Κουτσοί Στραβοί στον Άγιο Παν(επιστήμιο)ντελεήμονα, για να γεμίσουν με «φοιτητές» κάθε πόλη με Πανεπιστήμιο, κάθε χωριό με ΤΕΙ, που ίδρυσαν οι κομματάνθρωποι για «αναπτυξιακούς» λόγους!!

Σε κάποιο λύκειο στο Ρέθυμνο οι μαθητές με την συμπαράσταση των «γενναίων» γονιών τους κάνουν κατάληψη γιατί….. ένα κλαμπ ακύρωσε το χορό τους!!

Στη συνέχεια απειλούν με κατάληψη διαρκείας γιατί δεν έχουν καθηγητές….. Οι καθηγητές όμως, μόλις διορίζονται στο εν λόγω λύκειο, ζητούν μετάθεση λόγω «ζωηρών» μαθητών!!

Κουίζ: Πως γίνεται η Ελλάδα να είναι πρώτη στην Ευρώπη σε μεγαλύτερο ποσοστό εκπαιδευτικών ανά μαθητές και να υπάρχουν ελλείψεις;;

Απάντηση: Με τη μέθοδο των αποσπάσεων-μετατάξεων, (πάνω από 10.000), από μάχιμες θέσεις σε αναπαυτικές καρέκλες του δημοσίου άσχετες με την ιδιότητα τους. Μόνο στο Υπουργείο Παιδείας «ξύνονται» 1013!!

Στοχεία από τις εφημερίδες, Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, η Καθημερινή και Ρεθεμνιώτικα Νέα.

1 σχόλιο: