Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

(Μη) Κράτος Τσίπρα-Καμμένου


Από τις 14.7.16 έχει καταληφθεί ο υπαίθριος χώρος και τα κτήρια της Νομικής και Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από ομάδες αριστεριστών, αναρχικών, αντιεξουσιαστών, (υποτίθεται) αλληλέγγυων των προσφύγων και μεταναστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου σκοπεύουν να παραμείνουν (αν το τηρήσουν), μέχρι τις 24.7.16.
Η... κατασκήνωση στο ΑΠΘ, με την ονομασία «No Border Camp-Thessaloniki 2016», περιλαμβάνει... φεστιβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και εκδηλώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Έχουν στηθεί δεκάδες σκηνές μικρές και μεγάλες με μαγειρεία, κουζίνες, ντουζιέρες, WC, εξέδρες κλπ και ήδη οι... κατασκηνωτές έχουν ξεπεράσει τους 1000.
Οι διοργανωτές του «No Border Camp» δε ζήτησαν ούτε πήραν άδεια από τις Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ για την... κατασκήνωση και το κράτος (Αστυνομία Εισαγελείς) Τσίπρα, (με την βολεμένη "δεξιά" πάπια Καμμένο),  ανέχεται (αν δεν στηρίζει, δες δηλώσεις Κυρίτση) την καταπάτηση της Πανεπιστημιούπολης. Το πότε θα φύγουν, το τι πιθανές ζημιές θα προκαλέσουν, ή επεισόδια θα δημιουργήσουν δεν τους απασχολεί.
 Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε!
 Δικό τους σπίτι είναι το ΑΠΘ; Του χρήσιμου ηλίθιου φορολογούμενου "σοφού" λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου