Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο Εξευτελισμός του Κράτους (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)


Αλωνίζουν οι αντιεξουσιαστές (που τυχαίνει να είναι και αριστεροί) κουκουλοφόροι στο κέντρο της Αθήνας. Έχουν ιδρύσει δικό τους κράτος στα Εξάρχεια, που πλέον η ίδια η αστυνομία το θεωρεί… Άβατο των Εξαρχείων (για την ίδια).
Από την… παρέλαση (στα Εξάρχεια) οπλοφόρων κουκουλοφόρων του «Ρουβίκωνα» τον περασμένο Μάρτιο (5.3.16), κολλητών της τέως προέδρου της Βουλής Κωνσταντοπούλου, (τους είχε αφήσει να κάνουν ντου στην Βουλή), στην εκτέλεση Αιγυπτίου διακινητή ναρκωτικών, (ανάληψη ευθύνης από τις "ένοπλες ομάδες πολιτοφυλάκων" των Εξαρχείων)! Τα υπόγεια του Πολυτεχνείου έχουν μεταβληθεί, από την δεκαετία του 1990, σε άντρο κάθε λογής παραβατικών ατόμων (αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, ναρκομανείς μπαχαλάκηδες, υπόκοσμος κλπ) . Καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν μπόρεσε, ή δεν θέλησε να ελευθερώσει τους χώρους και να αποκαταστήσει την νομιμότητα στο Πολυτεχνείο. Ουδέποτε εφαρμόσθηκε και ο τελευταίος νόμος που καταργούσε το άσυλο.
Τους τελευταίους μήνες αναρχο/αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου για να στεγαστούν… πρόσφυγες. Ιδιαίτερα από τότε, σημειώνονται συχνά βανδαλισμοί/εμπρησμοί σε τρόλεϊ και λεωφορεία, που διέρχονται μπροστά από το Πολυτεχνείο από κουκουλοφόρους που έχουν ορμητήριο το Πολυτεχνείο.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (10.7.16) οι (γνωστοί/άγνωστοι) κουκουλοφόροι έκαψαν δύο αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων και προκάλεσαν ζημιές σε σηματοδότες και κτίρια. Όταν... κυριαρχούν οι κουκουλοφόροι το κράτος υποχωρεί/αποχωρεί. Έτσι έπειτα από επανειλημμένους βανδαλισμούς/εμπρησμούς κλείνει το κατάστημα τον ΕΛΤΑ στα Εξάρχεια και με οδηγίες της Αστυνομίας αλλάζουν τα δρομολόγια και στάσεις των λεωφορείων, που περνούν γύρω από το Πολυτεχνείο για το φόβο νέων επιθέσεων.
H κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τον στρατό αντιεξουσιαστών και αναρχικών που ο ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλπε στο παρελθόν, (μεταξύ των οποίων γόνοι πρωτοκλασσάτων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ) και οι "πατριώτες" ΑΝΕΛ κάνουν την πάπια για τις υπουργικές καρέκλες τους.

Η επιχείρηση της αστυνομίας χθες στα Εξάρχεια στόχευσε κύκλωμα ναρκωτικών με αποτέλεσμα την σύλληψη 10 Αλβανών, 2 Ελλήνων και την κατάσχεση 16 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ποσοτήτων κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών. Αυτό που βρήκε να πει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας ήταν: «Θα έχουμε τάξη εκεί που πρέπει, δεν θέλουμε ασφάλεια στρατοπέδου συγκέντρωσης». Για τούτο (εννοείται) καμία ενέργεια στα στέκια των κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο...
Εύγε "Στρατηγέ" της επιλεκτικής (αριστερής) Δημόσιας Τάξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου