Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Κουτοπόνηροι Άχρηστοι


Ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, που έκτισε την πολιτική του καριέρα, (εκλέγεται στον Πειραιά),  στους δρομους διαδηλώνοντας για να μην... "ξεπουληθεί" στους Κινέζους το λιμάνι του Πειραιά του... έκατσε να υπογράψει ως υπουργός αυτό το συγκεκριμένο "ξεπούλημα". Βέβαια υπέγραψε την συμφωνία μυξοκλαίγοντας ότι αναγκάστηκε και δεν ήταν μέρος της πολιτικής του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο μέλλον μπορεί να μην υλοποιηθεί η συμφωνία.
Αυτό το τελευταίο προσπάθησε να το κάνει κουτοπονηρούτσικα στο κείμενο της συμφωνίας που έστειλε στην Βουλή. Δηλαδή άλλη συμφωνία υπέγραψε με τους Κινέζους και άλλη πήγε να ψηφιστεί. Οι Κινέζοι το πήραν μυρωδιά και διαμήνυσαν στον Δρίτσα, ότι αν γνώριζαν τις αλλαγές δεν θα έκαναν προσφορά για το λιμάνι και απαίτησαν να γίνουν αμέσως οι διορθώσεις που του υπέδειξαν.
Κι εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου με τον Δρίτσα να λέει ότι δεν έκανε αυτός τις αλλαγές, και το Μαξίμου (Τσίπρας) να λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα. Το πιο πιθανό είναι οι αλλαγές να έγιναν με την έγκριση Τσίπρα (μαέστρου σε ψέματα, κουτοπονηριές και κωλοτούμπες). Γι' αυτό και ο Δρίτσας παραμένει (υπουργάρα) στην θέση του, λες και δεν έγινε τίποτα!
Όλα αυτά, μια μέρα πριν (χθες 30.6.16) το ταξίδι του Τσίπρα στην Κίνα για αναζήτηση... επενδυτών!! Άπαικτοι Άχρηστοι; Τρέχοντας την τελευταία στιγμή πέρασαν από την Βουλή όλες τις τροποποιήσεις που ζήτησαν οι Κινέζοι και ψηφίστηκε η συμφωνία στην Βουλή.


Μα είναι τόσο ξεφτίλες οι κυβερνώντες; ΝΑΙ αυτό είναι το τίμημα διατήρησης της καρέκλας (της εξουσίας) και δεν τους νοιάζει!


Όπως και ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλαούρας, που αν δεν ήταν λέει κυβέρνηση θα ήταν στον δρόμο να διαδηλώνει για το λιμάνι, ενώ τώρα βολευτής της κυβέρνησης πλερώνεται από τον "σοφό" λαό για να λέει τις τζάμπα (μαγκιάς) μπουρδίτσες του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου