Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Οι Καβαλάρηδες (της Εξουσίας) της Καταστροφής


Τρομακτικά δεν είναι μόνον όσα συμβαίνουν στους καταυλισμούς των μεταναστών, οι βιασμοί, οι ξυλοδαρμοί, τα μαχαίρια και οι αλυσίδες. Η πιο τρομακτική είδηση είναι ότι ο λιμενάρχης Πειραιά διαπραγματεύθηκε μαζί τους την απελευθέρωση των δύο μεγάλων πυλών του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, οι διαπραγματεύσεις όμως απέβησαν άγονες. Μόνον εφτά, όπως άκουσα, δέχτηκαν να αποχωρήσουν. Οι υπόλοιποι αποφάσισαν να παραμείνουν. Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν.
Κοινώς μας πήραν είδηση και κατάλαβαν επιτέλους κι αυτοί με ποιον έχουν να κάνουν. Με ένα περίπου κράτος, που ελέγχει στο περίπου την επικράτειά του και δεν διανοείται να κινητοποιήσει τις δυνάμεις που διαθέτει, αν τις διαθέτει, για να διασφαλίσει τη δημόσια τάξη.
Από την αρχή η κυβέρνηση, σε αγαστή σύμπνοια με την προοδευτική κοινή γνώμη της χώρας, αντιμετώπισε τους πληθυσμούς των προσφύγων και των μεταναστών σαν να επρόκειτο για τα αλήστου μνήμης παιδιά των λουλουδιών. Οι αστυνομικοί που υποχωρούν μπροστά στους χουλιγκάνους που τα σπάνε στις διαδηλώσεις είναι σύμπτωμα διάλυσης. Οι αστυνομικοί που διαπραγματεύονται και υποχωρούν μπροστά στους εξαγριωμένους μετανάστες είναι η αρχή του τέλους. Η κυβέρνηση εγκληματεί. Η κυβέρνηση εγκληματεί διότι, αφού άφησε τα σύνορα ανοχύρωτα, τώρα αφήνει ανοχύρωτη και την επικράτειά της. Οι άνθρωποι αυτοί που θα μείνουν για καιρό ανάμεσά μας, αν καταλάβουν ότι ζουν σε ένα κράτος που δεν μπορεί να τους επιβάλει ούτε νόμο ούτε περιορισμό, θα στραφούν εναντίον όσων τους υποδέχθηκαν σαν να ήσαν παιδιά των λουλουδιών.
Από το άρθρο, «Μας πήραν είδηση», του Τάκη Θεοδωρόπουλου, kathimerini.gr 2.4.16.

Leonidas: Οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν χάνουν ευκαιρία για να αποδείξουν πόσο άσχετοι και άχρηστοι είναι.

O υπουργός Πολιτισμού, (και τέως Παιδείας) μαρξιστής, (της ισοπέδωσης της παιδείας προς το τίποτα), κ. Μπαλτάς, κατά την επίσκεψη του στον Πειραιά, το μόνο που είχε να πει για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο πρώτο λιμάνι της χώρας, λόγω της κατάληψης του από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες με ευθύνη της κυβέρνησης ήταν, ότι τα παιδιά παίζουν μέσα σε ολόλαμπρο ήλιο! Τόσο νούμερο… Είναι αυτός που έδιωξε τον Έλληνα διευθυντή του φεστιβάλ Αθηνών και έφερε ένα (διεθνές) νούμερο τον  Βέλγο Γιάν Φάμπρ, εμπνευστή του θεατρικού… δρώμενου «Παλλόμενα Πέη».
Ο εν λόγω κύριος σε ένα άλλο θεατρικό του έργο πετούσε… γάτες στον αέρα! Τελικά από το πολύ κράξιμο ο κ. Φάμπρ παραιτήθηκε προς... λύπην του κ. Μπαλτά.
Ο υφυπουργός εξωτερικών κ. Μάρδας «είδε» στου πρόσφυγες και λαθρομετανάστες «επενδυτικές ευκαιρίες», τουλάχιστον της τάξεως των 250.0000€ το κεφάλι!! Τόσο νούμερο…
Εν τω μεταξύ το μπαχαλο-κράτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν γνωρίζει πόσοι και ποιοι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες είναι στην χώρα, πόσοι και ποιοι κυκλοφορούν (όπου θέλουν) ανεξέλεγκτοι, ή φεύγουν από τα κέντρα «φιλοξενίας»-κράτησης, τους αφήνει ανεχόχλητους να κλείνουν δρόμους, να αποκλείουν λιμάνια και να παρανομούν, δεν γνωρίζει πόσες και ποιες ΜΚΟ δρουν ανεξέλεγκτα στους παράνομους και κρατικούς καταυλισμούς. Το χάος  των Άχρηστων.

Οι τύποι δεν… παίζονται. Με αρχηγό του τσίρκου, (πρώτης φοράς αριστεράς), τον Τσίπρα και υπαρχηγό τον Καμμένο… καλπάζουν προς την απόλυτη καταστροφή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου