Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ρεζίλι των Σκοπιανών

 
Με επίσημη ανακοίνωση, το ΓΕΕΘΑ παραδέχεται δύο υπερπτήσεις από στρατιωτικά ελικόπτερα των Σκοπίων, τα οποία πέταξαν μέχρι την περιοχή της… Αριδαίας, το πρωί της Πέμπτης (21.4.16).
 

Οι παραβιάσεις αυτές των Σκοπιανών έπιασαν στον ύπνο το ΓΕΕΘΑ, αφού αρχικά είχε ανακοινώσει ότι οι υπερπτήσεις έγιναν μόνο στην περιοχή των Ευζώνων. Το ΓΕΕΘΑ έβγαλε διορθωτική ανακοίνωση, έπειτα από 90 λεπτά, όπου αναφέρθηκε και η υπέρπτηση πάνω από την Αριδαία. Την επόμενη φορά καφέ στην... Θεσσαλονίκη!
Με το μπάχαλο που επικρατεί στον παράνομο καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης, όπου οι πρόσφυγες «αυτοδιοικούνται» και αλωνίζουν άγνωστες ΜΚΟ και "αλληλέγγυοι", με κλειστά τα σύνορα και συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής, βρήκαν την ευκαιρία οι Σκοπιανοί που μπαινοβγαίνουν στο ελληνικό έδαφος για να απωθούν του πρόσφυγες-λαθρομετανάστες να το ρίξουν και σε τσάρκες από αέρος για να ελέγξουν καλύτερα την κατάσταση.

Τόση κατάντια για ένα κράτος ρεζίλι των Σκοπιανών, στα χέρια της άχρηστης αριστεράς Τσίπρα και του λαϊκίστικου “δεξιού” μορφώματος Καμμένου. Τους πήραν είδηση και οι ξεβράκωτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου