Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Όταν Γίνονται Υπουργοί οι "Αιώνιοι" Αγράμματοι Φοιτητές


Ο υπουργός παιδείας κ. Φίλης (σύμφωνα με το βιογραφικό στην προσωπική του ιστοσελίδα, γιατί στην αντίστοιχη της Βουλής δεν αναγράφεται  κανένα βιογραφικό στοιχείο, μάλλον λόγω ντροπής), φοίτησε στην Νομική Αθηνών όπου ησχολείτο με τους φοιτητικούς... αγώνες. Γι' αυτό άλλωστε δεν πήρε ποτε πτυχίο Νομικής!
Ο "αιώνιος" φοιτητής Φίλης... είπε επιστημονικά, (αυτό τον όρο χρησιμοποίησε), ότι η Γενοκτονία των Ποντίων Ελλήνων δεν ήταν Γενοκτονία, δίνοντας επιχειρήματα-όπλα στους Τούρκους, μη παραδοχής/απόρριψης, του τρομερού εγκλήματος  τους, (κατά της ανθρωπότητας).

4 σχόλια:

  1. Φίλε,
    εγώ είχα διαβάσει το παρακάτω:

    "Γεννημένος τον Γενάρη του 1960 ο Νίκος Φίλης χάνει τον πατέρα του σε ηλικία 11 ετών. Η μητέρα του Αθανασία αναλαμβάνει να μεγαλώσει και να σπουδάσει τα τρία παιδιά της με τον παραδοσιακό τρόπο που ξέρουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι γυναίκες από την επαρχία.

    Ο Δημήτρης, η Αναστασία και ο Νίκος ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους και τελειώνουν τη Νομική Σχολή Αθηνών.

    Ο Νίκος έχει αρχίσει ήδη να ασχολείται με την πολιτική, από τα 14 είναι στον Ρήγα και μάλιστα εκλέγεται δεύτερος γραμματέας μετά τον Νίκο Βούτση. Άλλωστε η ενασχόληση με τη πολιτική ήταν αιτία που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τα μαθήματα βιολιού που παρακολουθούσε επί έτη πολλά στο Ωδείο της οδού Φειδίου και που ίσως αν δεν εγκατέλειπε σήμερα ο δρόμος του να ήταν διαφορετικός…"


    πηγή: http://www.boro.gr/108411/nikos-filhs-h-fylakh-toy-patera-toy-kai-oi-2-adynamies-toyh-korh-kai-h-gynaika-toy

    τώρα από εκεί και πέρα, το πτυχίο δεν το έχω δει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε,
      Αν όντως ειχε τελειώσει την Νομική, δεν νομίζω ότι θα... ντρεπόταν να το γράψει ο (ίδιος) στο βιογραφικό του http://nikosfilis.gr/biografiko/ και πότε πήρε το πτυχίο. Ακόμα περισσοτερο θα το έγραφε στην Βουλή στα προσωπικα του στοιχεια:http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia?MPId=fcbdd84c-999f-4b99-b472-a4340144b8b6, όπου δεν γράφει τίποτα!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ.
      και μην νομίζεις ότι το site της Δρούζα το παίρνω και πολύ στα σοβαρά.
      πάντως, αν και δεν δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο πτυχίο, καθώς η ακαδημαϊκή μόρφωση δεν σε κάνει οπωσδήποτε καλό στη δουλειά σου ή καλύτερο άνθρωπο γενικότερα, πάντα κοιτάω το βιογραφικό κάποιου.
      και θα συμφωνήσω ότι δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση όταν ένας υπουργός, ένας άνθρωπος που με τις αποφάσεις του μας επηρεάζει όλους μας έμμεσα ή άμεσα, δεν έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του.
      πάντως χθες, διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου.
      http://www.loutrakiblog.gr/2015/11/blog-post_19.html
      Με εκτίμηση,
      ο φίλος!!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,
    Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την "επιστημονική" παπαριά του για το θέμα της γενοκτονίας. Δες στο link μια αντίθετη τεκμηριωμένη πληροφόρηση: http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=751401#.VjsoI48aqDx.facebook. Το πρόβλημα είναι η εθνική βλάβη που προκαλείται από τοποθετήσεις ανεγκέφαλων, ή/και διεθνιστών, που εξυπηρετούν τα σχέδια του εχθρού (Τούρκου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή