Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η Λιβύη του Καντάφι και η Επιλεκτική Αριστερή «Ευαισθησία» (Β΄)

ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα-Παρλαπίπα είπε:

«Όπως στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, με φύλλο συκής τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γίνεται αυτή τη στιγμή μια ιμπεριαλιστική επέμβαση... που στρέφεται αντικειμενικά εναντίον του λαού της Λιβύης»

Προφανώς εννοεί η «ποιήτρια» ότι οι βομβαρδισμοί που κάνουν τα κανταφικά όπλα «στρέφονται αντικειμενικά υπέρ του λαού της Λιβύης»!!

Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης-Θαμαστρελάνεις είπε:

«Ο βρώμικος πόλεμος που είναι έτοιμη να εξαπολύσει η Δύση κατά της Λιβύης δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη διάσωση ανθρώπων και τη δημοκρατία, αλλά αφορά τον ληστρικό έλεγχο των πετρελαίων της γειτονικής χώρας και τον έλεγχο των εξεγέρσεων και των εξελίξεων στον αραβομουσουλμανικό κόσμο».

Προφανώς και εδώ ο «ποιητής» εννοεί ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος να συνεχίζει τη σφαγή του λαού του ο «ευγενής» και «εκκεντρικός» Καντάφι, διότι έτσι τα πετρέλαια της Λιβύης θα τα καρπωνόταν μόνο η οικογένεια του σχιζοφρενή δικτάτορα….

Η «ιδιομορφία» της ελληνικής αριστεράς, είναι να κόβει και να ράβει την ηθική στα μέτρα της, όπως τη βολεύει!!

Από ηθικό στραβισμό πάτε καλά Σύντροφοι. Καληνύχτα …..


Εδώ πρέπει να «επαινέσουμε» και το «Σύντροφο» Καρατζαφέρη- Κωλοτούμπα, που από «δεξιό» ηθικό στραβισμό συνέπλευσε με τον ηθικό στραβισμό των αριστερών για τη Λιβύη. Αμήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου