Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Η Λιβύη του Καντάφι και η Επιλεκτική «Αριστερή Ευαισθησία» (Α΄)

Η επιλεκτική «ευαισθησία» της ελληνικής θολο-αριστεράς για την «υπεράσπιση» της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποκαλύφθηκε μεγαλοπρεπώς για άλλη μια φορά με την εξέγερση των λαών στις αραβικές χώρες.


Ούτε μια διαδήλωση των Ελλήνων αριστερών, «υπερασπιστών των ανθρώπινων αξιών», υπέρ των καταπιεσμένων Αράβων που σφαγιάζονται από τους δικτάτορες δυνάστες τους….

Δυστυχώς για τους Άραβες καταπιέζονται από Δικτάτορες «σοσιαλιστικού» τύπου!!

Όσο έσφαζε επί εβδομάδες το λαό του ο επί 42 χρόνια δικτάτορας σχιζοφρενής Καντάφι, οι θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς καμία διαμαρτυρία, καμία διαδήλωση, καμία συμπαράσταση στους σφαγιαζόμενους Λίβυους….

Όταν επενέβη ο ΟΗΕ, έπειτα και από αίτηση του Αραβικού Συνδέσμου να προστατευθούν οι Λίβυοι από τις σφαγές του Καντάφι, ξύπνησαν τα «ανθρωπιστικά» ανακλαστικά του ΚΚΕ, του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ, και συναφών αριστερών και αριστερίστικων «δυνάμεων».

Τώρα οι «Αντιπολεμικές» πορείες και διαδηλώσεις είναι Ενάντια στους φονιάδες των λαών που βομβαρδίζουν το λαό της Λιβύης.

Κατά τους «ανθρωπιστές» θολο-αριστερούς θα έπρεπε να αφήσουν τον παράφρονα δικτάτορα να ολοκληρώσει τις σφαγές των εξεγερμένων,

- Και ας τους έσφαζε με μισθοφόρους που τους πλήρωνε με χρήματα του λιβυκού λαού.

Όλος ο πλούτος της Λιβύης σε ξένες τράπεζες σε λογαριασμούς του σχιζοφρενή δικτάτορα και της οικογένειας του,

- Mε την Έγκριση…. ΚΚΕ, Σ(Ξ)ΥΡΙΖΑ και λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων!!.

Τελικά, όπως λέτε, για Όλα φταίει η…. (Δυτική-Αστική) Πλουτοκρατία. Μπράβο Σύντροφοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου