Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

O Σαμαράς και η ΝΔ της.…Τρίχας Κατσαρής (Γ΄)

Η τρίχα η…. κατσαρή αφορά ΑΥΤΗ που πρόσθεσε ο Σαμαράς στο νέο λογότυπο της ΝΔ)

Συνέχεια του διαλόγου μεταξύ Leonida – Victoria που έγινε στο antinews.gr και μεταφέρεται εδώ. Όλο το άρθρο-ανάρτηση-διάλογος στο link: http://www.antinews.gr/?p=69916

Victoria είπε:

Η λογική σου έχει κενά. Αν ο σκοπός ήταν η καρέκλα, αφού ήταν ήδη ο νο.2 και το νο.1 σε λίγο καιρό (χωρίς καν ανταγωνισμό) γιατί να πάει να γίνει νο.1 αλλού, όπου μη λέμε ότι θέλουμε, ήξερε ότι δεν θα κυβερνήσει; Εδώ δεν αφήνουν εύκολα την καρέκλα της κάτω κολοπετινίτσας, βρε Λεωνίδα…

Το θέμα που θέτεις για το Σκοπιανό και το Σαμαρά έχει πολλάκις απαντηθεί. Λες και δεν ξέρεις πώς θα το έλυνε ο Μητσοτάκης, τι να σου πω, πολλά οφέλη. Για τους Σκοπιανούς, όχι τους Έλληνες.

Δεν θες να δεις Λεωνίδα, έχεις και ωραίο όνομα. Κρίμα όμως που το φίλτρο σου δεν λειτουργεί πολύ καλά: μείνε στην ‘ολέθρια πενταετία του χοντρού’ που σου έμαθαν στο μέγκα ότι κατέστρεψε τη χώρα.

Leonidas είπε: Dear Victoria,

Ο Σαμαράς τότε δεν ήταν ούτε 2ος , ούτε 3ος. Απλά ήταν ένας «ανερχόμενος» νέος πολιτικός.

Ο Σαμαράς ήταν ο κύριος συντελεστής της πτώσης της κυβέρνησης της παράταξης του και της μετέπειτα εκλογικής ήττας της.

Για το σκοπιανό, που από το 1945 δεν αντιμετωπίστηκε σοβαρά από καμία ελληνική κυβέρνηση, το θέμα δεν είναι τι μέγιστο επιθυμούμε εμείς, αλλά τι μπορούμε να πετύχουμε. Τώρα έχουμε χάσει το παιχνίδι και ευχόμαστε να πετύχουμε μια…… πολύ χειρότερη λύση.

Δεν ξέρω πως βγάζεις το συμπέρασμα για τα φίλτρα και το mega….

Φίλτρα έχει κάποιος, (για την πολιτική), όταν φοράει τα γυαλιά κάποιου κόμματος και ενεργεί σύμφωνα με το χρώμα των γυαλιών αυτών.

Όποιος «βλέπει» με κομματικά γυαλιά: Ή Έχει/Προσδοκά οφέλη ή είναι ΒΛΑΞ.

Προσωπικά, Δεν με εκφράζει κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα.

Για την κατάντια της χώρας μας θα αναλογούσε ευθύνη:

ΠΑΣΟΚ 60% . ΝΔ 40%. Μέγας καταστροφέας της Ελλάδος ο Ανδρέας Παπανδρέου. Οι άλλοι μπλε και πράσινοι συνέχισαν το «έργο» του.

Τα μικρότερα κόμματα, ιδίως της αριστεράς, έχουν και αυτά μεγάλη ευθύνη στο ότι ήταν Πάντα στην Άρνηση και στην Αντίδραση, αποκομίζοντας τα δικά τους κομματικά οφέλη, χωρίς να προτείνουν σοβαρή εναλλακτική κυβερνητική λύση.

Τι προτείνει πχ η κυρία Στάλιν του Περισσού, τι ο κ. Τσίμπλας και τι ο λαϊκιστής κωλοτούμπας Καρατζαφέρης;

Εύχομαι μέσα από αυτή την κρίση που περνά η χώρα μας να καταρρεύσουν τα βαμπίρ-κόμματα που μας ήπιαν το αίμα και να αναδειχθούν νέα υγιή πολιτικά σχήματα με τίμιους ικανούς και άξιους Έλληνες.

Ας ελπίζουμε σ’ αυτή τη Νίκη-Victoria, nice name.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου