Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

O Σαμαράς και η ΝΔ της.…Τρίχας Κατσαρής (Β΄)

(Η τρίχα η…. κατσαρή αφορά ΑΥΤΗ που πρόσθεσε ο Σαμαράς στο νέο λογότυπο της ΝΔ)

Συνέχεια του διαλόγου, που έγινε στο antinews.gr μεταξύ του Leonida και Victoria σχετικά με τον Σαμαρά. Όλο το άρθρο-ανάρτηση-διάλογος στο link: http://www.antinews.gr/?p=69916

Victoria είπε:

Να σας πω κάτι. Πιστεύω στο Σαμαρά για συγκεκριμένους λόγους, ένας εξ αυτών το ότι δεν έχω καμία ένδειξη ότι ενδιαφέρεται πρωτίστως για την καρέκλα του, φαντάζομαι ξεχνάς ότι ήταν ο νο.2 από το 1993 και εν δυνάμει «καρεκλάτος» εξασφαλισμένος για μια ζωή, ίσως και πρωθυπουργός από τότε και τα πέταξε όλα για θέμα αρχής. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για τα κίνητρα ενός ανθρώπου.


Στα υπόλοιπα που λες, δεν διαφωνούμε. Τι έχει σημασία όμως: το γεγονός ότι πιστεύω στο Σαμαρά δεν με αναγκάζει να απολογούμαι για τον κάθε πολιτικό που αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων στη ΝΔ, όπως και σε οποιοδήποτε κόμμα.
------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν είναι ευθύνη του πολίτη η προσωπική ανεπάρκεια ή η λαμογιά του καθενός. Εάν το είδε και ξαναψήφισε, ο καθένας έχει τότε τη συμμετοχή του.
------------------------------------------------------------------------------------------

Μου επιτρέπεις όμως να θεωρώ πως πολλοί ακόμα ψηφίζουν 1) επειδή κάποιον τον βλέπουν στην τηλεόραση, 2) επειδή έχουν σχέση συναλλαγής μαζί του ή προσδοκία για συναλλαγή, 3) χωρίς καμιά ώριμη σκέψη ή διερεύνηση, και υπό τις αντιλήψεις των γονιών τους, ή του περιβάλλοντός τους.
------------------------------------------------------------------------------------------
Leonidas είπε: Αγαπητή Victoria,

Ο Σαμαράς τα «πέταξε» όλα γιατί εκτίμησε, (υποτίθεται τότε είχε ρεύμα), ότι ήταν καλύτερο γι’ αυτόν να το παίξει Πρόεδρος κόμματος.

Δεν του βγήκε και περίμενε στο «καθαρτήριο» της ΝΔ την επάνοδο του στη διεκδίκηση καρεκλών, όπως και έγινε και με τον (χωρίς καθαρτήριο) αντιπρόεδρο του Αβραμόπουλο.

Ο Άξιος πολιτικός Δικαιώνεται, με τις αποφάσεις που παίρνει και τις πράξεις που κάνει, στο Μέλλον.

Αν ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε εναντιωθεί στο σκοπιανό θα είχαμε Σίγουρα από τότε μια εθνικά αξιοπρεπή λύση με πολλαπλά οφέλη και

Πιθανόν δεν θα είχε ακολουθήσει η οκταετία Σημίτη που μαζί με την ολέθρια 5,5ετία του Χοντρού μας έφτασαν στην καταστροφή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου