Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Χαιρετίσματα στην (Νέα) Εξουσία από τους.... Τούρκους.


5.10.09
- 2 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 14 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 2 παράβασεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας (ΚΕΚ) και 6 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Σημειώθηκε 1 εμπλοκή με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ 6 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

6.10.09
- Χαιρετίσματα…. στο νέο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, λίγο πριν την ορκωμοσία του που έγινε στις 1100, έστειλε η Τουρκία νωρίτερα στις 03:00 στις 03:20 και στις 04:33, προειδοποιώντας το σουηδικό αεροσκάφος στα πλαίσια ελέγχου της λαθρομετανάστευσης της FRONTEX που πετούσε στα 5.000 πόδια βορειοδυτικά του Φαρμακονησίου να απομακρυνθεί γιατί βρισκόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο.

- 2 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 14 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις των ΚΕΚ και 9 παραβιάσεις του ΕΕΧ. Σημειώθηκαν 2 εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ 8 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

7.10.09
- 2 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 14 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 2 παράβασεις των ΚΕΚ και 6 παραβιάσεις του ΕΕΧ. Σημειώθηκαν 3 εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ 6 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

- Οι παραπάνω προκλητικές ενέργειες (ρουτίνας) των Τούρκων ήταν σε εξέλιξη, ενώ γινόταν η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ο νέος ΥΕΘΑ Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωνε ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν θεμελιώδες καθήκον να διαφυλάττουν όχι απλώς και μόνο την ακεραιότητα, αλλά και την αξιοπρέπεια της χώρας μας...».
Οι Τούρκοι ξέρουν που τη γράφουν την εθνική μας αξιοπρέπεια….

8.10.09
- 2 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 16 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 2 παράβασεις των ΚΕΚ 3 παραβιάσεις του ΕΕΧ. Σημειώθηκαν 2 εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ 8 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

Πάντως σήμερα 9.10.09, οι Τούρκοι μας έκαναν….. χάρη. Καμία Πρόκληση για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου που πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να παραβρεθεί ως ΥΠΕΞ στην διάσκεψη των χωρών της ΝΑ Ευρώπης. Κάτι είναι κι αυτό, ας πηγαίνει πιο Συχνά!!

Τα στοιχεία των τουρκικών παραβάσεων-παραβιάσεων ελήφθησαν από το site του ΓΕΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου