Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Παιχνίδια Εξουσίας και Εκλογές (Γ΄ Μέρος).

Τι Επιλογές έχει ο Έλληνας Πολίτης στις Προσεχείς Εκλογές;

Να μην έχουν αυτοδυναμία τα δύο «μεγάλα» κόμματα, ακόμα και αν γίνουν επανειλημμένες εκλογές.

Αυτό θα δημιουργήσει ένα (σωτήριο) ΣΟΚ στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος!

Μέχρι τώρα ο μοναδικός σκοπός των κομμάτων «εξουσίας» ήταν η επανεκλογή τους στην κυβέρνηση, τάσσοντας πιο πάνω από το συμφέρον του ελληνικού λαού, το περίφημο πολιτικό κόστος-τροχοπέδη κάθε μεταρρύθμισης-εξυγίανσης των δομών και των λειτουργιών του κράτους και του πολιτικού συστήματος.

Τα παραμύθια των «ασύμβατων» σοσιαλιστικών, φιλελεύθερων, δεξιών, αριστερών προγραμμάτων «ανάπτυξης-ευημερίας» της χώρας, που εφάρμοσαν εδώ και 35 χρόνια το κάθε κόμμα κυβερνώντας χωριστά, είχαν ένα καταστρεπτικό αποτέλεσμα:

Ελλάδα = Τριτοκοσμικό φαλιριμένο κρατίδιο, στον Πάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα δύο «μεγάλα» κόμματα, (Αν αγαπούν την Πατρίδα και Όχι την Πάρτη τους), να βάλουν στην άκρη την εξουσιο-μανιο-λαγνεία τους και να τολμήσουν το μεγάλο συνασπισμό, τύπου Γερμανίας!

Να καταργήσουν τους κομματοστρατούς, να επιλέξουν ότι άριστο και ηθικό υπάρχει σε προσωπικό σ’ αυτή τη χώρα και να εργασθούν μαζί, τολμώντας τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, για την Ανόρθωση της Ελλάδος.

Θα πει κανείς, ότι είναι αθεράπευτα ρομαντικός όποιος σκέπτεται τέτοια απίθανη κατάσταση στα ελληνικά δεδομένα….

Ο Ελληνικός λαός έχει τη δύναμη να Επιβάλλει τη Σωτηρία του.

Διαφορετικά, ας φάμε στη μάπα (ξανά) τα παραμύθια των «ισχυρών», (τριών οικογενειών), μονοκομματικών αυτοδύναμων κυβερνήσεων, που διέλυσαν την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου