Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Παιχνίδια Εξουσίας και Εκλογές Β΄ Μέρος.

Το ΠΑΣΟΚ και ο (τωρινός) Πρόεδρος τους:

Επιδόθηκαν επί 20ετία στην αποδόμηση του κράτους, στην επιβολή της κομματικο-συνδικαλο-κρατίας, έκαναν σημαία την αναξιοκρατία και τη μετριοκρατία, κομματικοποίησαν την.... Παιδεία, δημιούργησαν Νέα Τζάκια... προμηθευτών Δημοσίου, νέα τάξη... "Πλουσίων" άεργων και ακτημόνων γεωργών και κτηνοτρόφων με Ευρωκοινοτικές Επιδοτήσεις, καταχρέωσαν ακόμη και τα εγγόνια μας και έδωσαν το παράδειγμα στην Εθνική Άμυνα προτιμώντας Βούτυρο αντί για Κανόνια.

Το βούτυρο εν προκειμένω θα είναι χρήσιμο σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία. Η... "διείσδυση", (των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών), θα είναι πιο εύκολη!!

Αφού «φρόντισαν», με τον εκλογικό τους νόμο πριν χάσουν τις καρέκλες, να μην υπάρχει ισχυρή αυτοδυναμία, στην μεθεπόμενη κυβέρνηση, όπως και έγινε, τάζουν….. Λαγούς με Πετραχήλια για να έλθουν στην εξουσία!!

Θα διορθώσουν τα πάντα στο κράτος, στα οικονομικά, στην παιδεία, στην υγεία, θα «αποκαταστήσουν» την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, τη χαμένη εθνική αξιοπρέπεια, θα καταργήσουν τους φόρους της κυβέρνησης της ΝΔ, θα αυξήσουν μισθούς και συντάξεις θα, θα, θα-θα-θα-θά…

Στην πραγματικότητα, αν πάρουν την Εξουσία, οι ίδιες "μουτσούνες" θα εμφανιστούν ξανά στα καίρια κυβερνητικά πόστα και ο πράσινος κομματοστρατός θα αντικαταστήσει το γαλάζιο. Δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις παροχές, επειδή θα έχουν παραλάβει Χάος, οπότε πρώτα πρέπει να «συμμαζέψουν» το φαλιριμένο κράτος…. Έτσι δικαιολογούνται (ξανά), το σφίξιμο του ζωναριού, οι φόροι, οι μηδενικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και …. Μία από τα ίδια, όπως τα ζούμε μέχρι τώρα. Back to Tunnel!!

Η συνέχεια αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου