Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Τρομοκρατ(Προσωπ)ικού Χαρακτήρα.

Άλλη μία πρωτιά, στον αγώνα για τα δικαιώματα των «παιδιών» κουκου(λοφόρων) που τα σπάνε «γενικώς», των «νεαρών» αντεξουσιαστών-αντικρατιστών- αναρχοαριστερο-κούκου γκαζάκηδων και μολοτωφάκηδων που «εκτονώνονται» εντός και εκτός πανεπιστημίων, αλλά και των σκληρών αδίστακτων και ταυτόχρονα Δειλών νέο-τρομοκρατών που γαζώνουν με δεκάδες σφαίρες ύπουλα και εκ του ασφαλούς μεροκαματιάρηδες της αστυνομίας, πέτυχε η Αρχή….. Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Έβγαλε άκυρο??!! το νόμο της κυβέρνησης που αφορά τη λειτουργία καμερών σε δημόσιους χώρους, καθώς και τη δημιουργία τράπεζας DNA, ως εργαλεία για την αποτροπή και καταπολέμηση της τρομοκρατίας, (σκληρής και soft) και του οργανωμένου εγκλήματος.

Μαζί με την «Αρχή» στην εν λόγω απόφαση της τάχθηκε και μερίδα των ΜΜΕ με χαρακτηρισμούς «ράπισμα», «χαστούκι» στην κυβέρνηση κλπ.

Τι θα πρότεινε άραγε η «Αρχή», για να επικροτήσουν και τα "συμπάσχοντα" ΜΜΕ; Προσλήψεις μέντιουμ και φακήριδων από την αστυνομία;;

Η παραφροσύνη στο μεγαλείο της…. Αλλά βέβαια στην Απιθανοχώρα Ελλάδα βρισκόμαστε!!

Quiz πολλαπλών επιλογών. Τι έχει να φοβηθεί ένας πολίτης που σέβεται τους νόμους:

Α. Θα το(η)ν βλέπουν οι αναλυτές στοιχείων των καμερών και θα ντρέπεται.
Β. Δεν έχει φωτογένεια και θα «βγαίνει» άσχημος(η) στις κάμερες.
Γ. Θα το(η)ν «πιάσουν» να κυκλοφορεί με γκόμενα(ο).
Δ. Την τράπεζα DNA, που όμως δεν το(η)ν αφορά.
Ε. Την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (των τρομοκρατών, εγκληματιών μπαχαλο-αριστερο-αναρχικών και κούκου πάσης φύσεως).

Σωστή Απάντηση η Ε!

Ποιος θα μας προστατεύσει από την «Αρχή»??

Βλέπε σχετική ανάρτηση «Κάμερες, Καρτοκινητά, DNA και Πολιτικός Καιροσκοπισμός», της 17.7.09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου