Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες

Έπρεπε να επιτεθεί ο Πούτιν στην Ουκρανία για να διαπιστώσει η Δύση, η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα ποιοι είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες. 

Πάνω από 3,5 εκατομμύρια Ουκρανοί πρόσφυγες (μέχρι σήμερα από την 24 Φεβ 22) στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, (όχι οικογένειες με τους δύο γονείς), γιατί οι άνδρες (πάνω από 18 χρονών) έμειναν πίσω να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από τον στρατό του Πούτιν. 

                               (Στην φωτογραφία πρόσφυγες από την Ουκρανία)

Σε αντίθεση υπενθυμίζεται η εισβολή λαθρομεταναστών, (ιδίως μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Τσίπρα το 2015) η πλειοψηφία (μέχρι και σήμερα) των οποίων είναι ΑΝΔΡΕΣ, (και... ασυνόδευτα 20+ετών) και τα όποια γυναικόπαιδα σε οικογένειες, (μαζί με τους άνδρες – πατεράδες τους). 

                              (Στην φωτογραφία λαθρομετανάστες από την Ασία και Αφρική).

Γιατί όμως όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες κατευθύνονται στις χώρες της Δύσης, (δηλαδή στις χώρες που τους βομβάρδιζαν και τους σκότωναν), και όχι σε… αδελφές μουσουλμανικές χώρες; 

Μήπως για να ξεφύγουν από τον Μεσαίωνα, την φτώχεια και την κακομοιριά που ζούσαν στις χώρες τους, ή/και μήπως σε κάποια χρόνια στο μέλλον με την… κουνελογεννητική που ακολουθούν (περισσότερα από 4 παιδιά ανά οικογένεια) γίνουν πλειοψηφία και επιχειρήσουν να επιβάλουν τον νόμο της Σαρίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου