Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

«Προοδευτικά» κορωνοσυλλαλητήρια

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στήριξαν τα σωματεία των εκπαιδευτικών (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ) στο «πανεκπαιδευτικό» συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την παιδεία, (ελάχιστη βάση εισαγωγής, ανώτατο όριο φοίτησης και πανεπιστημιακή αστυνομία), με αποτέλεσμα μερικές χιλιάδες «φοιτητές» και «εκπαιδευτικοί» να διαδηλώσουν (μπουλουκηδόν) στο κέντρο της Αθήνας, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων (πάνω από 100 άτομα) λόγω της πανδημίας.

Η κυβέρνηση θεατής ανήμπορη να εφαρμόσει τον νόμο και να υπερασπιστεί την υγεία του ελληνικού λαού. Να σημειωθεί ότι πρόεδρος της ΟΛΜΕ είναι συνδικαλιστής της ΝΔ, το... καμάρι τους!

Κανένας σεβασμός στους νόμους, και στην υγεία του λαού και βέβαια να μην… ξεβολευτούν οι αναρχοαντιεξουσιαστές τραμπούκοι, (τα "δικά τους παιδιά – κατά τον πρώην ΠτΒ σύντροφο νυν βολευτή ΣΥΡΙΖΑ Βούτση) που είναι υπεύθυνοι για την άθλια κατάσταση των πανεπιστημίων (εγκληματικότητα, παρασκευαστήρια-μολότοφ-αξεσουάρ κουκουλοφόρων, ναρκωτικά, βανδαλισμούς, τραμπουκισμούς, συναλλαγές με τους καθηγητές κλπ), και να εισάγονται με λευκές κόλλες όλα τα τούβλα, σπουδάζοντας... αιωνίως. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ το παλεύει με ένα ποσοστό (δημοσκοπικά) πάνω από 20% να επανέλθει στην εξουσία, (από ότι φαίνεται), για περισσότερο μπάχαλο, παρέα με το (αμετανόητο) σταλινικό ΚΚΕ που δεν πέφτει ποτέ κάτω από 4% και το… νεοφώτιστο μπαρουφάκιο κόμμα στο όριο εισόδου στην Βουλή. 

Κάθε λαός αξίζει τα κόμματα, τους πολιτικούς και την παιδεία που αυτοί του παρέχουν και για τούτο η (διαρκής) εθνική κατάντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου