Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Θέλει ο… Σύντροφος να κρυφτεί αλλά η… «Επανάσταση» δεν τον αφήνει

Είχε… κακομάθει ο αμετανόητος τρομοκράτης (εκτελεστής της 17Ν) κατά συρροή δολοφόνος Κουφοντίνας (καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για 11 δολοφονίες και 25 χρόνια κάθειρξη), επί κυβέρνησης Τσίπρα (…αγροτικό στην μελισσοκομική στις αγροτικές φυλακές Βόλου, …τιμητικές άδειες με οδοιπορικά!) και τώρα κάνει απεργία πείνας επειδή του κόπηκαν οι άδειες και τον μετέφεραν στις φυλακές Δομοκού.

Με ανακοίνωση τους 17 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων η πρώην βουλευτής Αν. Καββαδία, ο Π. Λάμπρου, ο Γ.Κυρίτσης, ο Ν. Μανιός τάσσονται υπέρ του αρχιδολοφόνου αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα η κυβέρνηση λειτουργεί σαν ένα υπέρτατο, άτυπο ασφαλώς, δικαστήριο…... ''Δικάζει'' εκ νέου και τιμωρεί εκ νέου, ακόμη και αν έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια. Ο συγκεκριμένος κρατούμενος με βάση το ΦΕΚ έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι Δομοκό. Όμως, όταν η ζωή ενός ανθρώπου κινδυνεύει (λόγω της απεργίας πείνας και της επιβαρυμένης υγείας του), δεν μπαίνεις στη λογική ''οφθαλμός αντί οφθαλμού''…. δεν εκδικείσαι….»

Ούτε μια κουβέντα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα αδικοχαμένα θύματα του κατά συρροή άνανδρου δολοφόνου συντρόφου, ο οποίος δηλώνει αμετανόητος και θεωρείται.. ήρωας από τους εγχώριους συντρόφους τρομοκράτες και αριστεριστές αναρχοαντιεξουσιαστές. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την πάπια… Πιλάτο ανακοινώνοντας ότι είναι κατά της τρομοκρατίας… 

Γιατί ο Τσίπρας δεν διαγράφει τους συντρόφους φίλους του αρχιδολοφόνου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου