Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

…ΜπαχαλοΣύγκλητος

Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου απορρίπτει την σύσταση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Στην ανακοίνωση της μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η παρουσία δυνάμενων αστυνόμευσης μέσα στο Πανεπιστήμιο δημιουργεί εντάσεις στην ακαδημαϊκή κοινότητα, που λειτουργεί σε περιβάλλον αυτοδιοίκητου και είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί την ελευθερία του λόγου και της επιστήμης……. Η ελεύθερη αναζήτηση της γνώσης εμπεριέχει και την αντιπαράθεση –πολλές φορές αντισυμβατική– μέσα σε καλώς εννοούμενα πλαίσια, αλλά και με σεβασμό στην ακαδημαϊκή κουλτούρα. Η αμφισβήτηση που συνοδεύει την αναζήτηση της γνώσης δεν συμβιβάζεται με τη μόνιμη παρουσία δυνάμεων καταστολής». 

Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου είναι δέσμια των αριστεροαναρχικών τραμπούκων λόγω φόβου, συναλλαγής, αριστερίστικου συντροφικού αλληθωρισμού, ή για όλους τους προηγούμενους λόγους; 

Αυτοί είναι οι «πνευματικοί» δάσκαλοι της χώρας, που προτιμούν το… χτίσιμο και το ξεφτίλισμα των μπάχαλων, από την απρόσκοπτη (κανονική - αυτονόητη) λειτουργία των πανεπιστημίων. 

Είναι τυχαία η τύπου ΣΥΡΙΖΑ θέση της Συγκλήτου; 

Η κυβέρνηση οφείλει να επιβάλει την ομαλή λειτουργία των πανεπιστημίων, (με κάθε μέσο-τρόπο) όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενη πολιτισμένη χώρα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου