Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Μπαχαλοπαιδεία ΣΥΡΙΖΑ

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει μια τάξη στα (μπαχαλο)πανεπιστήμια με το νομοσχέδιο για την παιδεία (ελάχιστη βάση εισαγωγής, ανώτατο όριο φοίτησης και πανεπιστημιακή αστυνομία), είναι… κάθετος ο ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει έτοιμος να κατέβει στους δρόμους για να αποτρέψει την ψήφιση του από την Βουλή.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καλεί τη δημοκρατική πανεπιστημιακή κοινότητα, κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη στη μαχητική με όρους μαζικού κινήματος ακύρωση των αντιδραστικών σχεδίων της κυβέρνησης».

Προφανώς θα ξεβολευτούν οι αριστεροαναρχικοί τραμπούκοι (τα "δικά τους παιδιά" - πρώην ΠτΒ Βούτσης) που είναι υπεύθυνοι για την άθλια κατάσταση των πανεπιστημίων (εγκληματικότητα, παρασκευαστήρια-αποθήκευση μολότοφ και άλλων… αξεσουάρ κουκουλοφόρων, ναρκωτικά, βανδαλισμούς, τραμπουκισμούς, συναλλαγές με τους καθηγητές κλπ). Και βέβαια να εισάγονται με λευκές κόλλες όλα τα κουμπούρια σπουδάζοντας... αιωνίως. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα κυβέρνησε επί 4,5 χρόνια, δημοσκοπικά είναι πάνω από 20% και εξακολουθεί να στηρίζει την αθλιότητα στα πανεπιστήμια, ενώ πολλά από τα μεγαλοστελέχη του (και τα παιδιά τους) σπούδασαν - δίδαξαν (και σπουδάζουν) σε ξένα (όπου αδιανότητο το ελληνικό... παράδοξο μπάχαλο) πανεπιστήμια. 

Κάθε λαός αξίζει τους πολιτικούς του και την παιδεία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου