Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Άσυλο.. Kακοποιών


Τον Μάιο του 2019 δύο Αλβανοί κακοποιοί απήγαγαν έναν τον 17χρονο
(γιο γνωστού δημοσιογράφου), κοντά στην Πολυτεχνειούπολη. Οι δράστες τον χτύπησαν, τον έκλεψαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού του και στην συνέχεια αφού τον έδεσαν σε δένδρο της Πολυτεχνειούπολης πήγαν στο σπίτι του στο Παγκράτι και λήστεψαν τους γονείς του. Οι έρευνες της αστυνομίας ήταν άκαρπες και θεωρήθηκε ότι οι δύο κακοποιοί είχαν διαφύγει στην Αλβανία. Την περασμένη Τρίτη (28.4.20) σε καταδίωξη της Αστυνομίας που έγινε κοντά στην Πολυτεχνειούπολη συνελήφθησαν οι κακοποιοί και διαπιστώθηκε ότι.. διέμεναν στην παλιά.. εστία του πανεπιστημίου!

Κατά την διάρκεια της.. διαμονής τους είχαν κάνει δεκάδες κλοπές επιστημονικού εξοπλισμού γραφείων και εργαστηρίων και εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου. 
Προφανώς το «καταργημένο» άσυλο δεν αφορά κακοποιούς και μπορεί η φοιτητική εστία να στεγάζει 37χρονο Αλβανό κακοποιό για... σπουδές (PHD) και τον 28χρονο συνεργό του (MSc) στην.. εγκληματικότητα.

Τι (δουλειά) κάνουν οι υπουργοί, Χρυσοχοίδης, Κεραμέως και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, (που θα καθάριζαν με το μπαχαλοάσυλο σε 1-2 μήνες), μήπως (πραγματικά συνεχώς) «ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου