Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

..Harassments..


Άλλη μια.. παρενόχληση από οπλισμένα τουρκικά F16 πάνω από τις Οινούσες του Ε/Π που επέβαινε ο υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος κατά την επίσκεψη τους στο νησί χθες. Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία.. Οπότε επισκέπτονται ακριτικά νησιά (και στον Έβρο πρόσφατα) ΠτΔ, πρωθυπουργοί, υπουργοί, ηγεσία των ΕΔ, οι Τούρκοι τους «δηλώνουν» ότι «παρανόμως» βρίσκονται εκεί. Επί Τσοχατζόπουλου, οι Τούρκοι παρενόχλησαν το C130 που επέβαινε ο υπουργός, όταν πήγε στην.. Κύπρο.. Η ελληνική πλευρά όπως και τότε, όπως σε κάθε παρενόχληση αφων Ελλήνων αξιωματούχων, έτσι και τώρα.. διαμαρτυρήθηκε.. εντόνως.. Κατατρομοκρατήθηκαν οι Τούρκοι, που να ξανατολμήσουν..

Όλη η (διαχρονική) φοβική, ραγιαδίστικη αντιμετώπιση της Τουρκίας, εκφρασμένη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ από τον καθηγητή διεθνούς πολιτικής Κωνσταντίνο Φίλη και (σχεδόν) καθημερινό (προβεβλημένο) ομιλητή στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς περί των ελληνοτουρκικών, έπειτα και από την τελευταία παρενόχληση, Φίλης: «Πρέπει να αποκατασταθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία που έχουν διαταραχθεί, ιδίως μετά την αποτυχία του σχεδίου του Ερντογάν στον Έβρο».

Δηλαδή τι λέει ο κύριος καθηγητής, να πέσουμε στα πόδια του σουλτάνου ζητώντας του έλεος, ενώ πέφτει και άγριο.. δούλεμα ότι, οι Έλληνες παρενοχλούν τους "φιλειρηνικούς" Τούρκους;
Να σημειωθεί ότι, οι Τούρκοι ολόκληρο το 2019 πραγματοποίησαν 124 υπερπτήσεις εθνικών εδαφών, ενώ από την αρχή του 2020 μέχρι την 29 Απρ 2020 έκαναν 251 υπερπτήσεις, από τις οποίες αρκετές (ανενόχλητοι) πάνω από μεγάλα νησιά (Λέσβο, Χίο, Ρόδο) και στον Έβρο!!

Περιμένει ο κύριος καθηγητής να σταματήσουν οι Τούρκοι με παρακάλια για επαφές; Τελικά σοβαρότερη επίπτωση έχει το.. sexual harassment από το..Turkish harassment.
Αυτά μας.. έφαγαν και φθάσαμε ως εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου