Κυριακή 3 Μαΐου 2020

..Επαναστατική Παρανομία


Το ΚΚΕ αποφάσισε και.. διέταξε (τον κομματικό του στρατό – επαγγελματίες διαδηλωτές) εορτασμό της Πρωτομαγιάς με «μαζική» διαδήλωση στο Σύνταγμα, παρά την ισχύ της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων, (λόγω κορονοϊού). Πέρα από το γελοίον της διαδήλωσης, που θύμιζε.. γυμναστικές επιδείξεις (..άψογη στοίχιση-ζύγιση, σημαιάκια, ..ξύλινα συνθήματα ), το ΚΚΕ γράφει στα παλιά των (μαρξιστικών) υποδημάτων του τους νόμους της συντεταγμένης πολιτείας, η οποία ανέχεται την παρανομία, ενώ χαρατσώνει τους νομοταγείς πολίτες.

Στο σκίτσο ο τραμπούκος σύντροφος πράγματι επιτέθηκε σε αστυνομικό σαν.. καρατέκα (φυσικά ατιμώρητος) σε διαδήλωση - διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Αθήνα στις 5 Οκτ 2019, (φωτογραφία).

Αλλά αυτό θα πει κανείς είναι το μείζον πρόβλημα με την παράνομη (συνήθη) συμπεριφορά του ΚΚΕ; Από το πρόγραμμα του ΚΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του (πρόγραμμα) διαβάζουμε: {Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.}  Δηλαδή ενώ το ΚΚΕ μετέχει στην ελληνική Βουλή, ..εργάζεται για την ανατροπή της, και το τραγελαφικό, θεωρείται (από τον πολιτικό κόσμο) κόμμα του.. κοινοβουλευτικού τόξου..

Γιατί όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα κάνουν τα.. στραβά μάτια και επιτρέπεται στο ΚΚΕ (από το 1974) να μετέχει στην ελληνική Βουλή, αφού έχει ως σκοπό λειτουργίας του την ανατροπή του κοινοβουλευτισμού; Γιατί δεν τέθηκε ως όρος ο σεβασμός του κοινοβουλευτισμού;

Μήπως κάνουν το.. χατίρι στο ΚΚΕ επειδή πάντα βολεύει τον δεξιό πόλο η ύπαρξη κομμουνιστικού κόμματος, που αφαιρεί ψήφους από τον αριστερό – κεντροαριστερό πόλο;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου