Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Της.. Παιδείας


Με την έναρξη μαθημάτων (μετά το lockdown) βγήκαν στους δρόμους κατά του ανοίγματος των σχολείων, γιατί.. κινδύνευε η υγεία των παιδιών. Με την τηλεκπαίδευση (κάμερα στις αίθουσες διδασκαλίας) για όσα παιδιά αδυνατούν να πάνε σχολείο, βγήκαν στους δρόμους, γιατί καταπατώνται τα.. προσωπικά δεδομένα, (παρά την σύμφωνη γνώμη της Αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα). Στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρίας οι (άεργοι αριστεροί και δεξιοί*) συνδικαλιστές της παιδείας, μαζί με «προοδευτικούς» γονείς και μαθητές, υπό τον ιδεολογικό μανδύα της (ελληνικής**) αριστεράς. Και.. φυσικά συνεδριάζουν, (οι συνδικαλιστές για θέματα τους, αρχαιρεσίες κλπ) πάντα σε ώρες εργασίας, (κλείνοντας τα σχολεία).

Τσίπρας: «Καταργείστε την ρύθμιση που μετατρέπει τα σχολεία σε ριάλιτι». Τι να πεις σε ένα πρώην πρωθυπουργό, που έμαθε για πρώτη φορά (υποτίθεται) Αγγλικά με φροντιστήριο στο πρωθυπουργικό γραφείο, και πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία; Να σε.. καμαρώνει ο λαουτζίκος που σε ψήφισε!!

Άλλη μια εκδήλωση (η παραπάνω) της (διαχρονικά) άρρωστης παιδείας, (στις τελευταίες θέσεις αξιολόγησης των χωρών του ΟΟΣΑ οι Έλληνες μαθητές σε βασικές γνώσεις, αποφοιτήριο Λυκείου άπαντες, γνωρίζοντες και μη.. γραφήν κλπ).
*Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ και συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Τσούχλος υποστηρίζει ότι: «ο θεσμός των προτύπων σχολείων είναι απαράδεκτος και αγωνίζεται πολλά χρόνια για την κατάργηση τους, γιατί προωθεί μια διαστρεβλωμένη και αντιπαιδαγωγική αντίληψη της αριστείας και η κοινωνία δεν χρειάζεται ελιτίστικα σχολεία». Γιατί δεν τον έχει ξαποστείλει ο Μητσοτάκης;

**Στην Ελλάδα η αριστερά είναι (παγκοσμίως) ..περίπτωση, (μετριότητα, αραλίκι, μπουρδολογία, κατά της ιδιωτικής "ελιτίστικης" εκπαίδευσης με εξαίρεση τους ίδιους και τα παιδιά τους, να.. ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και δεξιά τσέπη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου