Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ο Τσίπρας Παίζει τα Ρέστα του και τα Ρέστα του είναι οι Έλληνες


Συνεχίζει ο Τσίπρας να εφαρμόζει τη θεωρία των παιγνίων του υπουργού του Μπαρουφάκη, (ήταν η διατριβή του), στην αντιπαράθεση του με όλη την Ευρώπη. Ο πρωθυπουργός παίζει την τύχη της χώρας με μια τελευταία ζαριά, για να ικανοποιήσει το αριστερό ηλίθιο εγώ του και τις συνιστώσες του κόμματος του, έχοντας στήριγμα τη... ΧΑ του Μιχαλολιάκου στο μπλοκ του ΟΧΙ  του δημοψηφίσματος!!
Η απατεωνιά του Τσίπρα είναι ότι δεν διευκρινίζει, (και με το χθεσινό του διάγγελμα), τι θα πράξει σε περίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και του πουν ΟΧΙ και οι δανειστές σε καλύτερη συμφωνία. Το πιο πιθανό είναι οι δανειστές να ζητήσουν πολύ πιο βαρύ μνημόνιο/μέτρα, και κούρεμα καταθέσεων (αυτή τη φορά), καθόσον έχουν καταρρεύσει οι τράπεζες (ξανά). Θα δεχθεί ο Τσίπρας το πολύ βαρύ μνημόνιο και με κούρεμα καταθέσεων, αφού δεν δέχθηκε το ελαφρύτερο, πριν προκηρύξει το δημοψήφισμα; Και βέβαια όχι. Τι θα πει λοιπόν στον «σοφό» (Μ) λαό; "Οι ανάλγητοι τοκογλύφοι δανειστές ζητούν νέο μνημόνιο με δυσβάστακτα μέτρα και κούρεμα καταθέσεων. Εσείς (ο λαός) είπατε ΟΧΙ σε μνημόνια/μέτρα.
Η κακή Ευρώπη δεν μας δίδει άλλα χρήματα. Με εξουσιοδοτήσατε να φέρω μια καλύτερη συμφωνία. Αυτό δεν γίνεται, κι έτσι δεν έχομε άλλη επιλογή από το να πάμε σε δικό μας νόμισμα (δραχμή)". Είναι το σχέδιο Β΄ που είπε και προχθές ο Λαφαζάνης, Λαπαβίτσας κ.α. Τι ακολουθεί; Έχουν ξαναγραφεί εδώ: Επιστροφή στη δεκαετία του 1950, σε καθεστώς τύπου Βενεζουέλας, (όραμα Τσίπρα), η πρώην Σοβιετικής Ένωσης, (όραμα Λαφαζάνη). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…
Ψηφίστε ΝΑΙ στην Ευρώπη να εξαφανιστούν τα Τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου