Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το Βαθύ Διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ Κυβερνητικός Εταίρος του «Αδιάφθορου» ΣΥΡΙΖΑ





Ο γνωστός πρώην συνδικαλιστής της ΔΕΗ κ. Ν. Φωτόπουλος ανέλαβε«πολιτικός επίτροπος» του μετώπου της ΔΕΗ, στον οποίο ταιριάζει γάντι το ομηρικό επίθετο για τον Οδυσσέα, πολύτροπος, δηλαδή, επινοητικός και πολυταξιδεμένος.
 Επινοητικός, γιατί χειρίσθηκε επί 10ετίες με επιτηδειότητα την πελατειακή σχέση του πατρώου ΠΑΣΟΚ στον μεγάλο αυτόν οργανισμό. Και πολυταξιδεμένος, χάρις στα χλιδάτα ταξίδια που οργάνωνε ανά την Υφήλιο για τη συνδικαλιστική του κλίκα, με χρήματα των καταναλωτών. 

Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το άτομο αυτό, που προσωποποιεί το διεφθαρμένο και απεχθές πρόσωπο του σεσηπότος συνδικαλισμού, δεν κατέφυγε μόνον ως αποδιοπομπαίος άστεγος στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά του δόθηκε περίπου ο πρωταρχικός ρόλος για την «οργάνωση» και τη «δράση» του «μετώπου», στη ΔΕΗ.
Με μια απλή, δε, ματιά στις τάξεις των παλαιοπασόκων, που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα διαπιστώσουμε πως υπάρχουν πάμπολλοι φωτόπουλοι, από το ίδιο απόστημα του παρελθόντος, έτοιμοι να αναλάβουν δράση στον «τομέα τους», μόλις χρειασθείΌλος αυτός ο συρφετός, όπως καταδεικνύει η περίπτωση Φωτόπουλου, θα χρησιμοποιηθεί, ως πολιορκητικός κριός, για την άλωση της εξουσίας.
Από το άρθρο, «Ιδού με ποιους θα κυβερνήσει», του Στάμου Ζούλα, kathimerini.gr 29.6.14.

Leonidas: Υπόψη ότι ο Φωτόπουλος είναι υπόδικος, κατηγορούμενος για κακούργημα, (απάτη σε βάρος της ΔΕΗ-συνεργεία και ηθική αυτουργία σε απιστία), και είναι έξω με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 60.000€. Στην αρχαιότητα οι υπόδικοι κατέφευγαν στους ναούς για άσυλο κι έτσι ο Φωτόπουλος μπήκε στο… «ναό» Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ και ετοιμάζεται να κατεβάζει διακόπτες εν μέσω θέρους και κορύφωσης της τουριστικής κίνησης. Τόσο Ξεφτίλα- διψασμένος για εξουσία ο "εν δυνάμει" πρωθυπουργός Τσίπρας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου