Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ιστορίες (Π)ΣΥΡΙΖΑ: Γραφικοί, Νούμερα ή απλά Επικίνδυνοι;


Ο βουλευτής Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι: «Ο Σάββας Ξηρός θεωρήθηκε τρομοκράτης επειδή διάλεξε την ένοπλη πάλη!» Ο Διαμαντόπουλος με αυτά λέει κατά καιρούς, θα ήταν μόνο ένα… Νούμερο, σταλινο-επαναστάτης της πλάκας, αν δεν ήταν  (εκλεγμένος από ποιους;) βολευτής του ελληνικού «κυνοβουλίου». Αυτή τη φορά μας λέει ότι ο στυγνός πολύ-δολοφόνος Σάββας Ξηρός, διάλεξε την…. Ένοπλη πάλη, (για την  ανατροπή του αστικού καθεστώτος), κι έτσι «δικαιούται» να σκοτώνει όποιον γουστάρει. 

Κι άλλο happening στον (Π)ΣΥΡΙΖΑ:

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνονται γιατί φέρονται να έδωσαν άδειες παρακολούθησης του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στους γονείς των Πυρήνων της Φωτιάς (και της Παπαριάς). Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή είπε: «Την ώρα που βρίσκονται στη Βουλή "εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες", γιατί να μην είναι και αυτοί;»

Στοιχεία από το newsit.gr.


Leonidas Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας για επικίνδυνους κακοποιούς, τρομοκράτες κλπ. γιατί αγωνίζεται για τα δικαιώματα στο… Ευ Ζειν των… δολοφόνων κατά προτίμηση εγκληματιών τρομοκρατών. Και βιάζονται να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα… ΩΙΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου