Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αμετανόητοι και Επικίνδυνοι (Ψεύτες και Λαϊκιστές)

Οι Έλληνες ψηφίζουν αύριο και κανείς δεν μιλάει για τη δραματική κατάσταση της πραγματικής οικονομίας, που καταρρέει τους τελευταίους μήνες.

Αυτή είναι η τραγική κατάσταση, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις κάλπες και είναι παρανοϊκό ότι Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ, Καμμένοι Έλληνες και η Ν.Δ., ακόμη και τις τελευταίες μέρες,
* Καλλιεργούν τεράστιες προσδοκίες στους πολίτες, συντηρώντας παραλλαγές του μύθου της καταγγελίας, της ακύρωσης και της (εφ’ όλης της ύλης) επαναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης.
Κανείς δεν πρόκειται να δεχθεί την οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση, αν δεν είναι εξαιρετικά σαφές ότι η Ελληνική Δημοκρατία θα τιμήσει την υπογραφή της στα συμφωνηθέντα.



Και ο «σοφός» λαός "τσιμπάει" στον πλειοδότη, (που τάζει με «μαγκιά» τα περισσότερα)!!!
  Ξεχνούν οι οπαδοί των Tσιπρο-Καμμένων,
  * Ότι αυτούς τους πολιτικούς, τους κλέφτες και διεφθαρμένους που καταγγέλλουν,
* Αυτοί οι ίδιοι τούς ψήφιζαν συνεχώς για μικροκομματικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα.
Kαι τώρα που ο σκανδαλώδης, εγκληματικός δανεισμός των κυβερνήσεων άδειασε τα ταμεία του Δημοσίου, και δεν υπάρχουν λεφτά για «υπερωρίες» απεργιών, πορειών και καταλήψεων, θέλουν να κτίσουν το «νέο κράτος» με τα παλιά σάπια υλικά.
Το μέγεθος της ανησυχίας που επικρατεί στην Ευρώπη εν όψει των εκλογών αποδεικνύεται από το γεγονός της συγκρότησης «βάρδιας» το βράδυ των εκλογών.
* Την αποτελούν ο επίτροπος Ρεν, ο πρόεδρος του eurogroup Γιούνκερ και ο Ντράγκι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που ανάλογα με το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, θα πάρουν μέτρα για τη θωράκιση της Ευρωζώνης.
Ήδη το κάνουν τράπεζες, υπουργεία Οικονομικών, ακόμη και εταιρείες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου δεν είναι σε θέση να εκβιάζει για να προσαρμοστούν όλοι οι άλλοι στις απαιτήσεις τους και ταυτόχρονα να στηρίζουν οικονομικά, χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση.
Έχει ήδη δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα σε βάρος της χώρας μας και πολύ απλά, θα την... αδειάσουν.
Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τον ελληνικό λαόέστω και αν οι επιπτώσεις επιβαρύνουν για κάποιο διάστημα και τους υπόλοιπους.
Εκείνοι όμως έχουν τις δυνατότητες να αντεπεξέλθουν κάποια στιγμή, Εμείς Όχι.
Στοιχεία από την kathimerini.gr 16.6.12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου