Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Αριστερές και Αριστερίστικες "Δυνάμεις" και οι Δολοφονίες που δεν Βολεύουν

Τρεις νέοι άνθρωποι, εκ των οποίων μια έγκυος γυναίκα, δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο, γιατί δούλευαν αντί να διαδηλώνουν……..

Στυγνοί κουκουλοφόροι δολοφόνοι τα «παιδιά», ή μπαχαλάκηδες κατά την αριστερο-θολο-κουλτούρα, σπάνε τη τζαμαρία της τράπεζας πετάνε βενζίνη και μολότοφ με σκοπό να κάψουν ζωντανούς τους ανθρώπους που υπήρχαν μέσα.

Το σκεπτικό των δολοφόνων: Η τράπεζα ανήκει στην πλουτοκρατία και οι υπάλληλοι τολμούσαν να δουλεύουν ενώ έπρεπε να απεργούν….

Και το «αγανακτισμένο» διαδηλών πλήθος, να φωνάζει κάψτε τους, κατά πολλές μαρτυρίες, ή και να παρεμποδίζει την άφιξη των πυροσβεστών….

Ιερά Αριστερίστικη Εξέταση κατά απεργοσπαστών-«μάγων» υπαλλήλων!!!

Ο Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη (διαδηλωτή), «ηθικό στήριγμα», γίνεται πράξη από τους άνανδρους δολοφόνους κουκουλοφόρους.

Και καλά, η μεγάλη, αδρανής, πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ως συνήθως εκ του καναπέ, καταδικάζει τη δολοφονία των άτυχων συνανθρώπων μας….

Που είναι όμως οι «υπερασπιστές» των ανθρώπινων αξιών αριστερές και αριστερίστικες δυνάμεις, ΚΚΕ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κλπ κακό συναπάντημα για να διαδηλώσουν κατά της δολοφονικής βίας;;;

Αρκούνται και αυτοί σε λεκτικές καταδίκες και η υποκρισία στις δηλώσεις:

Πριν σχεδόν τελειώσουν τη δήλωση καταδίκης….. Υπογραμμίζουν εμφατικά μην τολμήσουν, (άλλοι), να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να βλάψουν τις (εργολαβικές) κινητοποιήσεις των (μισθοφόρων) διαδηλωτών τους!!

Άλλοι εκπρόσωποι αριστερίστικων σχημάτων βγαίνουν και λένε ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους, αλλά τους εμπόδισε… η αστυνομία.

Αυτόκλητος ιδεολογικός υπερασπιστής, ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Ιανός, κοντά στην φλεγόμενη τράπεζα, απαλλάσσει τους αναρχο-αντεξουσιαστές κουκουλοφόρους από το δολοφονικό εμπρησμό, ενώ ο υποτιθέμενος «εμπρησμός» του βιβλιοπωλείου του, έσβησε αμέσως……

Η απόλυτη διαστροφική παραπληροφόρηση.

Το Δεκέμβριο του 2008, παράλληλα με τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, με μπροστάρηδες τις αριστερές δυνάμεις, κατά της αστυνομικής βίας, κάηκε και λεηλατήθηκε η Αθήνα, καθώς και αρκετές άλλες πόλεις της χώρας με αιτία το θάνατο ενός 15χρονου….

Τώρα οι δολοφονίες δεν βολεύουν τις αριστερές προ(σ)οδευτικές δυνάμεις….

Το ίδιο έγινε και με τη δολοφονία του 15χρονου αφγανόπουλου από παράφρονες, (αριστεριστές) τρομοκράτες. Δε βόλευε η διαδήλωση…..

Η Μούγκα της «προοδευτικής» αριστεράς, η Σαπίλα και η Μπόχα του Ωφελιμισμού της.

ΚΚΕ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δεν πηγαίνουν στη σύσκεψη υπο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της βίας, με άσχετη προς το θέμα δικαιολογία, με προφανείς λόγους...

Τους βολεύει η βία. Πάει "κουτί" με την επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας της ιδεολογίας τους.

Η αστυνομία και η δικαιοσύνη οφείλουν να βρουν τους δολοφόνους και τους χρηματοδότες-ιδελολογικούς-ηθικούς αυτουργούς της ασύδοτης δράσης των κουκουλοφόρων.

Οι γνωστοί-άγνωστοι είναι μόνο γνωστοί όπως γνωστά είναι και τα στέκια τους.

Να δοθεί ένα οριστικό τέλος στους κουκουλοφόρους.

Βλέπε σχετική ανάρτηση, Σ(Φ)Υ.ΡΙΖ.Α (Αδιάφορα) ΚΚΕ-ΠΑ(ΠΙΑ)ΜΕ κ Άλλες (Αλλήθωρες) Αριστερές Δυνάμεις, 31.3.10

2 σχόλια:

  1. ευχομε να βρεθη μια ομαδα να καθαριζη μερικους κουκουλοφορους καθε φορα που κανουν επιθεσης μονο ετσι θα σταματισουν.κκε/σιριζα θελουν να κανουν την ελλαδα ανατολικη γερμανια ζουνε στο κοσμοτους το 10 τις εκατο να επιβλιθη στι πλιοψια.αφτο γινετε μονο στι ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην πραγματικοτιτα αυτοι που ανετρεψαν τι χουντα εκαναν ενα κρατος απιθαρχο αναρχικο που δεν τιρουν τους νομους.θυματα ειμαστε και εμεις του εξοτερικου μας εξαπατουν και μας κλεβουν τμημα της περιουσιας μας.ευχομε να μην το χαρουν.ο θεος βοιθος για τιν ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή