Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ελλάς - Τουρκία Συγκυριαρχία!!

Οι Τούρκοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο σεβασμού της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας μας. Σχεδόν καθημερινά παραβιάζουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο των 10 μιλίων, και υπερίπτανται κατοικημένων ελληνικών εδαφών.

Την 22.6.09 και 1106 ώρα σχηματισμός 8 τουρκικών μαχητικών, (4 F-4E και 4 F-16 Falcon) εισήλθε στο FIR Αθηνών και πέταξε πάνω και από τα δύο νησιά μας από το Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι!!

Τα παραπάνω τουρκικά μαχητικά εκτέλεσαν αποστολή προσβολής εδάφους στα νησιά μας!! Προσεγγίζοντας βούτηξαν απότομα από ύψος 700 μέτρων και μετά πήραν ύψος ξανά.

Αμέσως μετά το ίδιο πρωί στις 1117 τα 4 F-4E πέταξαν στα 2000 πόδια πάνω από το Φαρμοκονήσι και στις 1119 τα ίδια μαχητικά πέταξαν στο ίδιο ύψος πάνω από το Αγαθονήσι.

Όπως πάντα τα ελληνικά μαχητικά δεν πρόλαβαν να αναχαιτίσουν τα τουρκικά μαχητικά...

Συνολικά την 22.6.09, 3 σχηματισμοί με 18 μαχητικά από τα οποία τα 10 ήταν οπλισμένα προχώρησαν σε 13 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 4 εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά.

Κάποιο «πουλάκι» λέει, ότι οι απαντήσεις των Τούρκων στα ελληνικά διαβήματα διαμαρτυρίας είναι:
Τα νησιά δεν έχουν προσδιορισμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς και άρα δεν υπάρχει θέμα παραβίασης της ελληνικής κυριαρχίας!!

Το ΥΠΕΞ δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι τώρα τις απαντήσεις των Τούρκων….

Οι Τούρκοι παρουσιάζονται πλέον σαν συγκυρίαρχοι κατοικημένων ελληνικών νησιών και τα ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ κάνουν την Πάπια!!

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταθέτει σχετική ερώτηση στη Βουλή και ερωτά …. αν έχει ενημερωθεί η ΕΕ!!

Οι Τούρκοι δεν πείθονται από τις διπλωματικές κωλοτούμπες των διαβημάτων, ούτε από τους «κηδεμόνες» ΝΑΤΟ και ΕΕ που (δεν) θα τους μαλώσουν.

Η Ελλάδα οφείλει να αντιδράσει αποφασιστικά, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, με απειλή, ή και χρήση πυρών, όπως θα έκανε κάθε σοβαρό κράτος που υπερασπίζεται την εδαφική του ακεραιότητα.

Η τελευταία φορά που έδειξε τα «δόντια» της η χώρα μας ήταν το 1987. Απείλησε ότι θα βυθίσει το «Σισμίκ» και το εννοούσε και οι Τούρκοι σαν βρεγμένες γάτες το μάζεψαν.

Ας φερθούν επιτέλους οι Ανύπαρκτοι ηγέτες μας σαν Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου