Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Τουρκικές Ασκήσεις «Ψυχαγωγίας» στους Φούρνους-Αγαθονήσι-Φαρμακονήσι!!

Την 18.06.09 και ώρα 1058, 8 τουρκικά μαχητικά, (4 F-16 και 4 F-4), μπήκαν απροειδοποίητα στο FIR Αθηνών και στις 1102, τα 2 F-4 πέταξαν σε ύψος 500 μέτρων πάνω από το Φαρμακονήσι.

Αμέσως μετά, 4 F-4 και 2 F-16 πέταξαν στα 800 μέτρα πάνω από το Αγαθονήσι.

Την ίδια μέρα στις 1700, οκτώ τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στο FIR Αθηνών σε σχηματισμό και πέταξαν πάνω από τους Φούρνους, σε ύψος περίπου 2.500 μέτρων.

Επίσης την ίδια μέρα, στις 0555 και στις 0630, οι Τούρκοι ζήτησαν, μέσω ασυρμάτου, την απομάκρυνση του σλοβακικού αεροσκάφους τύπου «Τσέσνα» από τον τουρκικό εναέριο χώρο!!

Το αφος πετούσε στο Αιγαίο, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Frontex» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιτήρηση της εθνικής ακτογραμμής και την αποτροπή μεταφοράς λαθρομεταναστών σε ελληνικά νησιά.

Από την 15 Ιουνίου, τυπικά έχει τεθεί σε ισχύ το θερινό μορατόριουμ που απαγορεύει τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο.

Κατά τους Τούρκους βέβαια οι υπερπτήσεις ελληνικών νησιών αποτελούν… Εκπαιδευτικές «Ψυχαγωγικές» Δραστηριότητες, και επομένως δεν υπάγονται στις Ασκήσεις!!

Τις τρεις πρώτες μέρες της ισχύος του μορατόριουμ 44 τουρκικά πολεμικά αφη εισέβαλαν στο FIR Αθηνών. Καταγράφηκαν 21 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και σημειώθηκαν 6 «αερομαχίες».

Αυτά συνέβαιναν εν αναμονή του Κουμπάρου… Ερντογάν στην Αθήνα για τα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης!!

Βέβαια τελικά ο Ερντογάν έστησε τον Κουμπάρο, λόγω εξάντλησης…. να πείσει, που δεν έπεισε τελικά, τους κακούς Τούρκους στρατηγούς να είναι φρόνιμοι και να μη κάνουν Πολλές Ασκήσεις Ψυχαγωγίας στα ελληνικά νησιά.

Έχουν πάρει Χαμπάρι οι Μεμέτηδες ότι είμαστε Αχαμνοί και Τρέχουν να Αρπάξουν ότι Μπορούν.

Εμείς, Ελλάς - Τουρκία - ΕΕ - Συμμαχία και Αφασία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου