Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η Τουρκία «Αμφισβητεί» τη Σάμο και το ΚΥΣΕΑ Προτιμά Βούτυρο!!

Από το άρθρο, «Τουρκική πρόκληση και στη Σάμο», του Δ. Βερύκιου στο Έθνος της 16.6.09.

Δύο Καναντέρ που επιχειρούσαν στο νησί δέχτηκαν μέσω του ασυρμάτου προειδοποίηση ότι πετούν σε «τουρκικό χώρο».

Μέχρι και την πτήση των πυροσβεστικών αεροσκαφών που την περασμένη Τετάρτη, (10.6.09), επιχειρούσαν στη Σάμο έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν οι Τούρκοι!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του «Έθνους», κατά τη διάρκεια της πτήσης των δύο CL-215 που επιχειρούσαν στη Σάμο υπήρξε φραστική... παρενόχληση από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία!

Μέσω ασυρμάτου ακούστηκαν οι Τούρκοι αξιωματικοί να χαρακτηρίζουν «τουρκικό χώρο» την περιοχή που πετούσαν τα ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη!!

Σχόλιο:

Οι Τούρκοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θρασύτητας, αμφισβητώντας ακόμα και τον εναέριο χώρο της … Σάμου και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. Σνομπάρει τους Τούρκους και θεωρεί ότι οι Τούρκοι κάνουν αστειάκια..

Για τούτο, το ΚΥΣΕΑ, μειώνει τους εξοπλισμούς και τη θητεία, για να μπορούν Άνετα οι Τούρκοι να συνεχίζουν τα Αστειάκια τους!!

Τα πράγματα όμως είναι Πολύ Σοβαρά, Τραγικά και καθόλου Αστεία.

Οι Τούρκοι εργάζονται μεθοδικά και σε βάθος χρόνου, για να Αποσπάσουν, Μάλλον Όχι στο Απώτερο Μέλλον τουλάχιστον το μισό Αιγαίο…

Οι μη διοικήσαντες ούτε Περίπτερα ηγέτες μας και αυτή τη φορά ξέμειναν από Βούτυρο, (λόγω Λαμόγιων) και το παραγγέλλουν αντί για κανόνια…

Το αν αυτές οι ενέργειες συνεπάγονται Μείωση της Αμυντικής Ικανότητας της Ελλάδας και αποτελούν τελικά Βούτυρο στο ψωμί των Τούρκων δεν τους απασχολεί…

Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι Έλληνες να τους Στείλουν στα… Περίπτερα πριν είναι πολύ Αργά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου