Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Τέσσερα Τουρκικά Φάντομ στο Φαρμακονήσι και η Βουλή στου Παυλίδη, (το σπίτι)!!

Τακτική ρουτίνας της τουρκικής ΠΑ αποτελούν οι επιθετικού χαρακτήρα πτήσεις της πάνω από ελληνικά νησιά. Την 4/5/09 στις 11.02 ώρα, 4 τουρκικά Φάντομ, που μετείχαν σε σχηματισμό 8 αεροσκαφών πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι, σε ύψος 300 μέτρων. Ο σχηματισμός, που αποτελούνταν από 4 F-16 και 4 Φάντομ, είχε εισέλθει στο FΙR Αθηνών στις 11.02 το πρωί στην περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου.

Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Παπανδρέου στην περιοχή και οι Τούρκοι σπεύδουν να δηλώσουν παρόντες και διεκδικούντες!! Η δε ελληνική βουλή την ίδια μέρα στου Παυλίδη το σπίτι!!

Τα επιτελεία των ΥΠΕΘΑ και ΥΠΕΞ μελετούν και εξετάζουν, (ξανά), το φαινόμενο!!

Οι σημερινοί πυγμαίοι-ηγέτες μας, απόγονοι του Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου τρομάρα τους, ως συνήθως τηρούν χαμηλούς τόνους και αλλάζουν πάνες..

Τα παράπονα του Έλληνα ΥΕΘΑ στον αμερικανό ομόλογό του κ. Ρόμπερτ Γκέιτς, στη μεταξύ τους συνάντηση στην Ουάσιγκτον, πιάνουν τόπο στα παλαιά υποδήματα των Τούρκων!!

Έχουν φροντίσει οι άχρηστοι πολιτικοί μας να διαλύσουν κάθε έννοια κράτους-έθνους. Έχουν βάλει στις πολιτικές τους μάντρες την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, την έχουν εκμαυλίσει και την έχουν να κολυμπά στην πολιτική και εθνική αφασία, που πάντα έχει σαν επιλογή την παράταξη με τα λιγότερα(;) σκάνδαλα.

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσει ο ελληνικός λαός να αποτινάξει τη λέρα που μας βρωμίζει;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου